PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=799979}
6,6 1,1 tys. ocen
6,6 10 1 1149
5,0 3 krytyków
Miłość i hazard
powrót do forum filmu Miłość i hazard

Oglądając ten film za marzyło mi się zobaczyć kiedyś taki wyścig na żywo i to nie pierwszy raz Plan żałożenia toru wyścigów konny
miałbyć w Krakowie ale odezwali się obrońcy zwierząt co dla mnie tylko by zrobić szum .Proszę zobaczyć na ten film nawet jeżeli
była to filkcja a chyba nie była jak podano na końcu ile ta klacz wygrała wyścigów jak pchała się do gotniwy jak chciała biec
nawet z chorą nogą no i ta ostania scena jak nie chciała dać za wygraną ja w tym koniu widziałem pasję do gotniwy ,A ja razem się
z tym koniem cieszyłem jego radością .I o jakim mi mówimy tu znęcaniu ten koń jak by umiał mówić by powiedział wszystkim pozwól cię
mi biegać Do póki między Koniem a dzokejem jest współpraca harmonia gdzie zna się swego konia i wyciąga z niego tyle ile może.
Wtedy nie ma mowy o wykorzystaniu konia niestety tak pewnie tak jest bo wiadomo tam gdzie duży pieniądz zapomina sie o wartościach
i o tym że chociaż to koń wyścigowy to ma swe granice i wystarczy tylko to przestrzegać i dla mnie wyścigi konne mogą być piękna
pasją na razie mogłem je zobaczyć w pięknym filmie a czy kiedyś na żwyo .Życie pokaże.8/10