PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442563}

Miłość i inne komplikacje

Love and Other Impossible Pursuits
2009
6,7 13 tys. ocen
6,7 10 1 13006
Miłość i inne komplikacje
powrót do forum filmu Miłość i inne komplikacje

Sam zamysł dobry, ale jak dla mnie za mało akcji. Można bardziejw wykorzystać fakt romansu w pracy, pokazać więcej emocji i ognia, a tutaj tego zabrakło. Cała fabułą dość smętna. To kolejny z filmów na którym czeka się na wielkie bum, które nie nadchodzi. Polecam tym, którzy lubią lekkie kino.

ocenił(a) film na 7
AnnaCorleone

To nie jest film sensacyjny ani romans, tylko dramat o trudnych relacjach rodzinnych po stracie dziecka. Natomiast "lekkim kinem" to może jest komedia romantyczna, ale na pewno nie ten film.

ocenił(a) film na 5
nicole_15

To mógłbyć dobry film, ale prawda jest taka że jest dość nudny. Trudne relacje rodzinne widziałam w filmie Wybór Grace, Biały Orleander i w Niewiernej, a tutaj było po prostu smętnie, chociaż zamysł tak jak powiedziałam był dobry.

ocenił(a) film na 9
AnnaCorleone

Lekkie kino — to mnie rozbawiło.

Film, w którym poruszają ból po stracie dziecka, wzajemne pretensje, zastanawiają się nad sensem istnienia, śmierci, do tego dochodzi konflikt z byłą żoną męża, utrudnianie kontaktów (i wiele, wiele innych trudnych tematów), nazywasz lekkim kinem? To jestem ciekawa, w jakiej kategorii umieszczasz komedie romantyczne ;v