PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479915}
4,9 47 tys. ocen
4,9 10 1 46831
4,3 9 krytyków
Miłość na wybiegu
powrót do forum filmu Miłość na wybiegu

cudowny film

ocenił(a) film na 1

śmierdzące rybami dziewczę upatruje sobie zajętego kolesia, puszcza się z nim w godzianch pracy, odbija go lasce, która jest w nim zakochana i gotowa na ślub, dzieci i zmarnowanie życia w pieleszach domowych, a po wszytkim oznajmia imbecylowi, ż jednak z nim nię będzie, bo, zapomniala zupełnie, ale musi zrobić międzynarodową karierę a'la Ania Rubik. Co tam "Siedmiu samurajów", do diabła z "Dersu Uzałą", oto mój ulubiony film, oto geniusz polskiej reżyserii, majstersztyk scenariuszopisarstwa, a gra aktorów tak lekka, niewymuszona, niczym wrześniowy lot babiego lata wywołał u mnie autentyczne wzruszenie...wciąż nie mogę zrozumieć, dlaczego ten film nie został zgłoszony do oscarów...? polecam serdecznie wszystkim zakochanym i nie tylko,. idealny film na pierwszą randkę:)

Haiku_2

Właśnie zniechęciłeś mnie do oglądania tego filmu. Szukam dalej ;-)

ocenił(a) film na 4
Haiku_2

taaa zgadzam się z Tobą w 100% ;) zastanawiałam się nawet nad podobną oceną, ale ostatecznie jednak złagodniałam...

ocenił(a) film na 1
m_a_c_88

ta jedynka w mojej ocenie to nie dlatego, że nie było zerówki, tylko dla piosenki "miłość na wybiegu", którą wykonuje Karolina Kozak. Jedyna pozytywna rzecz w tym badziewiu.

ocenił(a) film na 4
Haiku_2

Dokładnie, Karolina Kozak naprawdę dobra, ale wolę jednak inne jej utwory. :)

ocenił(a) film na 1
Haiku_2

Dokładnie.W sumie główna bohaterka jak dla mnie jest jedynym czarnym charakterem w tym "filmie", a jeśli chodzi o to dzieło- to chyba króluje w panteonie polskich gniotów, a nawet gniotów w ogóle.