Mia i biały lew

Mia et le lion blanc
2018
6,9 7,5 tys. ocen
6,9 10 1 7523
6,4 5 krytyków
Mia i biały lew
powrót do forum filmu Mia i biały lew

Relelewacyjny

ocenił(a) film na 2

Dubbing był cudowny!
Tyle emocji nie dostarczył mi żaden film.
Relacja lwa z dzieckiem, wyobraźnia i dojrzałość rodziców.
REWELELACJA !
To jak obwiniali dziecko za ich porażkę wychowawczą.
OMNOMNOM
Wątek z bandziorem.
Nie spodziewałem się takiego zakończenia.
ZASKAKUJĄCY

POLECAM !

ocenił(a) film na 3
jarczi77

Podpisuję się każdą kończyną i dodam tylko, że dawno czegoś takiego nie widziałam! Oby więcej takich filmów <3

ocenił(a) film na 10
jarczi77

malo zabawny sarkazm.

jarczi77

serio?! film dla rodzin z dziećmi, a do tego porusza problem wymierającego gatunku, a Ty dajesz 2. to jest dopiero mało zabawne

dominika_pajak_2

Muszą być drogie samochody, pełno przkleństw, broń i dużo krwi. Pewnie wtedy by było 9/10. Tylko jest problem-to już nie byłby film familijny wtedy.

ocenił(a) film na 2
Patianna

Gdyby do tego w.w pakietu dorzucili prostytutki i sceny gwałtu to pewnie nawet 10/10.
Takie familijne filmy uwielbiam najbardziej :)

ocenił(a) film na 3
jarczi77

Samochody były nawet fajnie, a i trochę krwi się pojawiło... Broń w sumie też zaliczona. ;)

Tak Was to boli, że ktoś ma inne zdanie?

ocenił(a) film na 7
asia380

Mnie nie boli,ale proszę zauważyć,to nie jest film dla dzieci,przynajmniej nie przedszkolakow.jest tam kilka spraw ,które i dla nastolatków mogą byc trudne.mnie spodobało się właśnie to,że nie było do konca jak w filmue familijnym mdlo

jarczi77

mowisz ze film rewelacyjny a oceniasz na 2 wiec o co chodzi

hercules38

Sarkazm.

Jednorozec_na_haju

jakos to nie wygladalo na zaden sarkazm

hercules38

Ale nim było. Nie wiem dlaczego tak to postrzegasz, ale co kto woli.

Jednorozec_na_haju

jprd skad ty wiesz ze to sarkazm ja tam widze tylko pochwaly a to ze sie nie znasz i ci film nie pasi to twoja wina

użytkownik usunięty
hercules38

Żeby zrozumieć sarkazm, trzeba być człowiekiem inteligentnym. Dlatego niewielu ludzi dostrzega i rozumie sarkastyczne wypowiedzi. :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
hercules38

Dokładnie. Mnie też to nie wyglądało na sarkazm, a ten wyłapuję bez problemu.
A że koniec końców to co napisał nie było na poważnie, świadczy tylko na niska ocena.

ocenił(a) film na 5
jarczi77

Zgadzam się. Czekałam na ten film, ale okazał się słaby, szkoda czasu i pieniędzy. Bardzo zły scenariusz, historia nijaka, na siłę próbowali tam wrzucić oklepane, emocjonalne wątki: chory brat, ojciec co nie umie walczyć o swoje ideały, matka z poczuciem winy, czarny charakter co strzela do lwów, itd. Dla dzieci ten film był za trudny - za dużo problemów dorosłego świata, z kolei dla dorosłych uważam że jest za głupi. Jedyny plus za zdjęcia ze zwierzętami, na pewno trudne i pracochłonne.

ocenił(a) film na 4
Gosia2018

Mnie jednak najbardziej irytował dubbing. Dziesięciolatce dać głos dorosłej kobiety, co najmniej dwudziestokilkuletniej...