PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186828}
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 40974
6,9 27 krytyków
Miami Vice
powrót do forum filmu Miami Vice

8/10 - Dlaczego ?

ocenił(a) film na 8

Ano dlatego ze nie jest to zwykla strzelanka a spokojnie rozpracowana akcja gdzie ogladamy po kolei przygotowania i przenikanie do grupy. W pierwszej polowie filmu fakt faktem troszke zalowalem ze poszedlem na ten film do kina bo na dzien nastepny i tak mialem go miec na kompie ale w momencie gdy zaczela sie finalowa akcja nie wyobrazam sobie nie byc w kinie - glosne odglosy, fantastyczne ujecia kamery - czulem sie jak na relacji na zywo z jakiegos pola walki - wywarlo to na mnie olbrzymie wrazenie. Gdy zobaczylem to dzien pozniej na malym ekranie w domu to juz nie bylo to samo. Duzo ludzi tu zarzuca ze zla muzyka - ja sie z nimi nie zgodze moze poprostu nie lubia takiej muzyki jak Moby itp. Wg mnie byla swietnie dobrana.

Podsumowywujac jesli oczekujesz wartkiej akcji przez caly film gdzie dostaja 10 strzalow w siebie i dalej biegaja to sobie odpusc a jesli chcesz zobaczyc powolne reozpracowywanie i przygotowywanie sie do wszystkiego ze wspaniale nakreconym zakonczeniem to goraco polecam. Ja jestem oglnie ZA !!!