PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186828}
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 40974
6,9 27 krytyków
Miami Vice
powrót do forum filmu Miami Vice

Colin Farrell ;/

ocenił(a) film na 4

miami vice ogladalem od dziecka, serial byl bardzo dobry,moze dlatego ta wersja juz mi nie podchodzi.Niestety biedny Colin kompletnie nie pasuje do tej roli.Ta fryzurka... i wasy, z takimi moglby co najwyzej Rumcajsa grac.Widac ze bardzo stara sie zagrac twardego ,dowcipnego Sonniego. Sa ludzie ktorzy z natury nie sa twardzi,ale dobrze potrafia zagrac taka role. Colin niestety nie spelnia zadnego z tych warunkow.Jak widze go na ekranie w tym filmie,nie moge sie oprzec wrazeniu ze ogladam jakas parodie filmow sensacyjno-kryminalnych:)) Film sredni,ale mozna poogladac.

Hades_2

Fakt, Farell średnio się spisał. Jak to czytałem w jednej gazecie (z pamięci cytat) "jest za mało charyzmatyczną postacią aby zyskać sympatię widza, tym bardziej, że okazuje się zwykłym bandytą". Coś w tym jest.... W "Telefonie" był świetny, tu za twardziela poszło mu tak sobie... Zastanawiam się jak wypadłby tu Tom Criuse, pokierowany przez Manna tak jak w "Zakładniku" mógłby stworzyć dużo lepszą postać... Generalnie filma ma klimat, świetną muzykę, niezłe sceny akcji, ale to trochę za mało na wybitne dzieło. Jak dla mnie 7/10.

ocenił(a) film na 9
Hades_2

nie znosze farrela ale w tym filmie mi sie podobał.fryzurke miał fajna ale wasy rzdczywiscie fatalne....