PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186828}
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 40974
6,9 27 krytyków
Miami Vice
powrót do forum filmu Miami Vice

Kto uważa ten film za najlepszy film sensacyjny od czasu Ronina niech sie wpisuje!!! MIAMI VICE WYMIATA

ocenił(a) film na 8
Heinz

Osobiście też bardzo mi się spodobał. Zupełnie nie rozumiem czemu tyle osób pisze ,że oglądając go się wynudzili. Uważam ,że to przemyślany i wciągający film...dawno nie było niczego tak interesującego z tego gatunku. Dodatkowym atutem jest świetne aktorstwo. Tak więc popieram... to genialny film :) !!!Pozdrawiam!

Heinz

Zgadzam sie !! Juz dawno żaden film nie zagnieździł mi się w głowie. Na 100% pujde do kina jeszcze raz (bo ten film trzeba obejrzeć KONIECZNIE w kinie) - muza,zdjecia,klimat - miodzio

ocenił(a) film na 7
dewille

Zgadzam się. Ogólnie nie lubię sensacyjnych filmów, ale skroro poszłam na niego do kina to naprawdę jest coś. Film świetny. Trzyma klimat. Długi, ale wart obejrzenia. Kawał dobrej sensacji. Przede wszystkim nie nudzi.

ocenił(a) film na 10
Tisz

Popieram olgadalem juz 3 razy. GENIALNY.

ocenił(a) film na 10
Heinz

Film jest bardzo dobry, bylam dwa razy i moglabym jeszcze raz!!...dlatego nie rozumie negatywnych opini, no ale coz....pozdro dla ciemnogrodu!!

Ps: Ronin az tak bardzo mnie nie zafascynowal..:-)

ocenił(a) film na 8
crismo_6

już się wypowiadałem w innym miejscu ale dorzucam cegiełkę: film bardzo fajny (to przemyślane słowo) z wieloma smaczkami w zdjęciach, muzyce, grze aktorskiej. kino rozrywkowe na najwyższym poziomie. koniecznie w kinie.

Heinz

Pewnie, że jest lepszy od Ronina, ale tylko troszke. Jedyny zgrzyt to postac por. Castillo. Zupełnie nie pasuje. W serialu był J.Olmos i ta postac miała charyzme, twórcy filmu chyba o tym zapomnieli. Fantastyczna jest scena na wiadukcie, kiedy informator dowiaduje sie o śmierci swojej ukochanej. Niemalże fizycznie mozna poczuć jego ból. Super zdjęcia- jak z dokumentalnych programów o pracy policji, super muzyka. No i oczywiście obleśne wąsiska Colina, dzięki nim wyglada bardziej ludzko niż pierwowzór. Koniecznie w kinie!