PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186828}
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 40974
6,9 27 krytyków
Miami Vice
powrót do forum filmu Miami Vice

Ktoś ma tą piosenkę co leci w zwiastunie filmu? Jeśli tak to proszę o odpowiedź :D

lennon_

Tez dlugo szukalam tej piosenki:) Stawiałam na lmp bizkit lub linkin park. Moj kochany chlopak mi to podpowiedzial i znalazl. ta piosenka to linikin park & Jay Z "numb Encore" !!!!!!!!!!!! Milego sluchania :)

ocenił(a) film na 8
agulkaa

Ciekawe dlaczego Jej nie ma w soundtrack`u? :(

LOBO9

wlasnie tez sie zastanawiałam... ehhh ale coz poradzic.... co do "numb encore" to jednak wole linkin parka- numb bez jay-z :)

agulkaa

Dzięki agullka ;) Dzięki Lestat i ogólnie dzięki Wam ;))
Pozdrawiam wszystkich xD

lennon_

Piosenka to "Numb" Linkin Park, jesli mysle o wlasciwym zwiastunie... Prawdopodobnie gdzies powinienem miec, takze jesli nie sciagniesz na wlasna reke to podaj mi maila na jakims privie (jesli jest tu;p - rejestr zrobilem 2 minuty temu:D) to przesle gdy znajde... pozdrawiam

Lestat_10

A tam, po co się kryć xD przecie sami swoi ^^ converse92@wp.pl
pozdrawiam i dzięki wszystkim :);)

lennon_

przeszukam zasoby na dysku i wysle jak znajde;) pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Lestat_10

A czy zna ktos z was tytuł piosenki z tego drugiego zwiastunu??Z góry dziekuje i pozdrawiam !

sgtpepper

jak wroce do domu to sprawdze zwiastun i zobacze czy znam piosenke... jesli w podobnych klimatach co LP to jest szansa;) bede widzial cos to dam znac;)

ocenił(a) film na 10
Lestat_10

ok :D z góry dzieki :D ale nie jestem pewny czy klimat tego utowru przypomnia LP :) no ale moze sie myle....oby...Pozdrawiam

sgtpepper

dzis nie uda mi sie odpowiedziec co to za piosenka bo musze pierw qtime zlokalizowac a nie bede mial na to czasu. btw posiadam tylko lp z jay - z numb encore wiec tez postaram sie przeslac jutro;) jak znajde gdzies wykonanie oryginalne tez przesle. pozdroofka

Lestat_10

no to udalo mi sie dzis dorwac QT. w 1szym trailerze jest LP i Numb (z tego co slychac) w drugim Jay-z i LP z Numb-Encore. najprawdopodobniej piosenka ta sama tylko wybrane inne fragmenty. mam na dysq duecik ale solo LP nie moge znalezc... pozdro

ocenił(a) film na 10
Lestat_10

hehehe nie nie ale zle mnie zrozumiałes bo ogólnie są 4 trailery! na 2 z nich jest LP i Jay-z z tym samym utworem ale mi chodzi o ten ostatniTen co jest na polskeij stronie filmu www.miamivice.com.pl i ten ostatni link w "media" to włąsnie ten zwiastun o jaki pytam:D Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
sgtpepper

zle cie zrozumial bo mu zle wytlumaczyles:P nie ma zadnych 4 trailerow ,jest jeden teaser ,jeden trailer i jeden trailer tzw international..a reszta to spoty tv i clipy...a co do piosenki to nie wiem:P

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

no dobra dobra:P zle wytłumaczył !! Powiem teraz dokładniej chodzi mi o 4 spot TV :D teraz powinno byc dobrze!! Pozdrawiam :D i przepraszam za wprowadzenie w błąd:P

ocenił(a) film na 10
sgtpepper

"zle wytłymaczyłem" nie wiem jak to sie stało ale ominałem "em" ale oczywiscie chodziło o mój bład:)

sgtpepper

sprawdzam strone i patrze co i jak;) pozdro zobacze odpowiem;p

Lestat_10

wyjasni mi ktos moze czemu nie moge odpalic 4tego spota? czekam kilka minut i nic sie nie dzieje... ja jestem jakis niezorientowany czy opera mi sie chrzani? a moze ze stronka cos? pozdro

Lestat_10

dobra - problemy mialem z operą. jesli o muzyczke biega - znajoma ale nie potrafie z niczym jej skojarzyc wiec sorx... poszukaj moze w soundtracku - powinna byc bo raczej w klimatach do filmu jest... przynajmniej bardziej niz LP i Jay-z;) pozdro

lennon_

to nie jest piosenka z filmu lecz piosenka w filmie na imprezie.. soundtrack z filmu mozna na emule sciagnac w 2h

ocenił(a) film na 10
xmms

Nie wiem ja jestem chyba jakis głuchy albo slepy bo sciągnąłem soundtracka i nie moge znalesc tego utworu:( :P No trudno musze jeszcze poszukac...a czym moze zna ktos jego tytuł?Pozdrawiam

sgtpepper

Dzięki agullka ;) Dzięki Lestat i ogólnie dzięki Wam ;)) :P
Pozdrawiam wszystkich xD