Tez dlugo szukalam tej piosenki:) Stawiałam na lmp bizkit lub linkin park. Moj kochany chlopak mi to podpowiedzial i znalazl. ta piosenka to linikin park & Jay Z "numb Encore" !!!!!!!!!!!! Milego sluchania :)
wlasnie tez sie zastanawiałam... ehhh ale coz poradzic.... co do "numb encore" to jednak wole linkin parka- numb bez jay-z :)
Piosenka to "Numb" Linkin Park, jesli mysle o wlasciwym zwiastunie... Prawdopodobnie gdzies powinienem miec, takze jesli nie sciagniesz na wlasna reke to podaj mi maila na jakims privie (jesli jest tu;p - rejestr zrobilem 2 minuty temu:D) to przesle gdy znajde... pozdrawiam
A czy zna ktos z was tytuł piosenki z tego drugiego zwiastunu??Z góry dziekuje i pozdrawiam !
jak wroce do domu to sprawdze zwiastun i zobacze czy znam piosenke... jesli w podobnych klimatach co LP to jest szansa;) bede widzial cos to dam znac;)
ok :D z góry dzieki :D ale nie jestem pewny czy klimat tego utowru przypomnia LP :) no ale moze sie myle....oby...Pozdrawiam
dzis nie uda mi sie odpowiedziec co to za piosenka bo musze pierw qtime zlokalizowac a nie bede mial na to czasu. btw posiadam tylko lp z jay - z numb encore wiec tez postaram sie przeslac jutro;) jak znajde gdzies wykonanie oryginalne tez przesle. pozdroofka
no to udalo mi sie dzis dorwac QT. w 1szym trailerze jest LP i Numb (z tego co slychac) w drugim Jay-z i LP z Numb-Encore. najprawdopodobniej piosenka ta sama tylko wybrane inne fragmenty. mam na dysq duecik ale solo LP nie moge znalezc... pozdro
hehehe nie nie ale zle mnie zrozumiałes bo ogólnie są 4 trailery! na 2 z nich jest LP i Jay-z z tym samym utworem ale mi chodzi o ten ostatniTen co jest na polskeij stronie filmu www.miamivice.com.pl i ten ostatni link w "media" to włąsnie ten zwiastun o jaki pytam:D Pozdrawiam
zle cie zrozumial bo mu zle wytlumaczyles:P nie ma zadnych 4 trailerow ,jest jeden teaser ,jeden trailer i jeden trailer tzw international..a reszta to spoty tv i clipy...a co do piosenki to nie wiem:P
no dobra dobra:P zle wytłumaczył !! Powiem teraz dokładniej chodzi mi o 4 spot TV :D teraz powinno byc dobrze!! Pozdrawiam :D i przepraszam za wprowadzenie w błąd:P
"zle wytłymaczyłem" nie wiem jak to sie stało ale ominałem "em" ale oczywiscie chodziło o mój bład:)
wyjasni mi ktos moze czemu nie moge odpalic 4tego spota? czekam kilka minut i nic sie nie dzieje... ja jestem jakis niezorientowany czy opera mi sie chrzani? a moze ze stronka cos? pozdro
dobra - problemy mialem z operą. jesli o muzyczke biega - znajoma ale nie potrafie z niczym jej skojarzyc wiec sorx... poszukaj moze w soundtracku - powinna byc bo raczej w klimatach do filmu jest... przynajmniej bardziej niz LP i Jay-z;) pozdro
to nie jest piosenka z filmu lecz piosenka w filmie na imprezie.. soundtrack z filmu mozna na emule sciagnac w 2h
Nie wiem ja jestem chyba jakis głuchy albo slepy bo sciągnąłem soundtracka i nie moge znalesc tego utworu:( :P No trudno musze jeszcze poszukac...a czym moze zna ktos jego tytuł?Pozdrawiam