PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186828}
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 40989
6,9 27 krytyków
Miami Vice
powrót do forum filmu Miami Vice

To jest najlepszy film sensacyjny jaki widzialem !! swietny klimat trzyma w napieciu do konca filmu !! swietna fabula, zdjecia... TEN FILM NIE MIAL MIEC NIC WSPOLNEGO Z SERIALEM !!

ocenił(a) film na 3
Smagal

Oj to chyba bardzo malo filmow widziales !!! Po pierwsze zla obsada aktorow, Jamie Foxx oraz Colin Farrell - nieee, po drugie fabula jak w kazdym tego typie filmie ( porownanie do Bad Boysow ), po trzecie za dlugi... nie polecam

ocenił(a) film na 10
mirek_14

jezeli zaliczymy np. gorączke czy scarface do dramatow sensacyjnych (przede wszystkim z powodu rozbudowania scenariusza) to spokojnie takie MV mozna uznac za jeden z lepszych filmów sensacyjnych jakie mozna obejrzec... obok spokojnie moze stac Zakladnik itd

ocenił(a) film na 1
Smagal

Nie no, chyba nie wyrobie .. jesli myslisz ze to "NAJLEPSZY FILM SENSACYJNY WSZECHCZASOW !!" to sie chyba w zyciu za duzo filmow nie naogladales. Jedyne co ten film ratuje to te 2 strzelaniny ktore byly calkiem na poziomie, bo reszta jest tak plytka, plaska i denna ze az mi sie slabo robi. Ciezko uwierzyc ze jest to film Manna, po wybitnej Goraczce i calkiem dobrym Zakladniku spodziewalem sie duzo wiecej.
Moja ocena - 2/10

ocenił(a) film na 1
Smagal

Dla mnie ten film to klęska, w połowie juz spałam, jest przereklamowany maksymalnie. SZKODA KASY NA NIEGO I TYLE!!!