PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186828}
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 40974
6,9 27 krytyków
Miami Vice
powrót do forum filmu Miami Vice

Rewelacyjna oprawa ,muzyka i nowe fotki i tapety wbijajcie fani MV ten film zmiażdżY!!

ocenił(a) film na 9
Sammy_Jankis

w czesci stronki tzw (Restricted Part) klikajac na "the line" słychać wg mnie fragment nowej wersji CROCKETT THEME!!! cała muzyka zreszta jest genialna ... filmiki nowe tez wypasik np. taniec Sonny'ego z Isabellą :p ...this web rLZ! ....zdecydowanie najbardziej oczekiwany film tego roku jak dla mnie umieram z niecierpliwosci jeszcze tyleeee czasu do premiery na polskiej wiosce wrrr... :P

ocenił(a) film na 9
Sammy_Jankis

a przepraszam gdzie Ty masz tą odświeżoną stronę i te wszystkie rzeczy o których piszesz (np. Crocket's theme) bo ja klikam na oficjalną a tam cały czas to samo co było już chwilę

ocenił(a) film na 9
gs01

http://www.miamivice.com/ [www.miamivice.com/] :P
ENTER THE RESTRICTED SITE (tutaj jest wszystko ..nowe filmiki...info itd trzeba tylko podac jakies zmyslone dane) or GENERAL SITE (a tu nowe foty i tapety) :)

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

mi niestety strona nie działa :(
wpisuje dane, wiek i pisze mi że nie może zwerifikować mojego wieku
dlaczego ?

ocenił(a) film na 9
TiNeX

.ja wpisałem brad pitt wymyslony zip code zaczynajacy sie na 9..i date powyzej 18 i hula :P
Spróbuj tak..
First name: Joan
Last name: Janssen
ZIP: 90210
Birth date: pick some! (over 18 years of course)

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

jak nie mozecie wejsc to ten link zalatwia: http://www.miamivice.pl/ [www.miamivice.pl/]

ocenił(a) film na 9
Wanted_Man

I znowu nowy swietny stuff sie pojawil na stronie ...oprocz nowego spota ..ponad 10 clipow w tym mega zajebiste dodatki MICHAEL MANN FEATURETTTES gdzie mozna zobaczyc jak sam Geniusz pracowal nad poszczegolnymi scenami ..jak je organizowal..jak je widzial i zwracal uwage na najmniejsze szczegoly ...cos wspanialego:)..ehh do premiery swiatowej tylko 6 dni a u nas na 'zadupiu' miesiac skandal!!