PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186828}
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 40974
6,9 27 krytyków
Miami Vice
powrót do forum filmu Miami Vice

Michael Mann po raz kolejny udowodnił że jest wspaniałym reżyserem. Po świetnym "Zakładniku" znów pokazał klase. Miami Vice to już nie bajka dla dzieciaków jaką znamy z serialu z lat 80, to już poważny film. Największe plusy filmu to klimat, gra aktorów* oraz REWELACYJNE zdjęcia. Zdecydowanie jestem na tak, Polecam.

*Np Mój znajomy który nigdy nie lubił Farrela dzięki temu filmowi zmienił zdanie na na jego temat.

ocenił(a) film na 9
typek234

Zapomniałem o muzyce, przeraziła mnie obecnosc tandetnego Linkin Park na poczatku, ale naszczescie potem jest lepiej...Audioslave daje rade :)

ocenił(a) film na 1
typek234

Zgodze sie tylko do jednego - dosyc ladne zdjecia. Klimat - nijaki, gra aktorow .. powinienem to przemilczec ale nie moge, Jamie Foxx jeszcze jakos gral ale Farrel - porazka. Jesli chcesz zobaczyc jego dobra role to polecam - Tigerland. Tam zagral dobrze .. tu nie.

Maku84

ja również uważam, że film nie jest najlepszy. Farrel zagrał okropnie i właśnie przez ten film straciłem szacunek dla tego aktora. Wtrasta nędzna kopia Brada Pitta. Co mnie w tym filmie najbardziej zniesmacza?? Otuż fakt iż kilka miesięcy ogładałem prawie identyczny film "Bad Boys II". Wszystko tak samo: Kuba, prochy, porwanie kobiety jedego z bohaterow, transport wodny. Film jest efaktem braku pomysłów na coś świeżego i nie oklepanego.

Za efekty i w miare dobry klimat 4/10

Muszakcore

"ogładałem prawie identyczny film "Bad Boys II"" w tym miejscu przestalem czytac...