PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186828}
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 40974
6,9 27 krytyków
Miami Vice
powrót do forum filmu Miami Vice

Po Miami Vice spodziewałem się więcej. Słaby scenariusz przez co film w niektórych momentach nudny. Film nie jest zły ale napewno poniżej moich ( i zapewne nie tylko moich ) oczekiwań.

ocenił(a) film na 8
Wojciech_G_

Słaby scenariusz?!!!Jeszcze nigdy tak wolno tocząca sie akcja tak bardzo mnie nie wciągnęła.Techniczną stronę pominę, bo jest tak miażdżąca, że nie da sie tego opisać.Ale czego wymagać po Tobie skoro jednym z Twoich ulubionych filmów jest taki gniot jak ARMAGEDDON.

ocenił(a) film na 5
Olo_21

To, że Ciebie wciągnęła akcja, nie oznacza, że scenariusz jest dobry. Tak na dobrą sprawę, to nie wiadomo, o co chodzi w tym filmie, Mann chyba sam nie mógł się zdecydować, o czym chce opowiedzieć. Jakieś to wszystko banalne, nielogiczne i bezcelowe.
A z ta miazgą techniczną to bym się wstrzymał, bo faktycznie zdjęcia są świetne, muzyka ok, ale ogólnie to nic niezwykłego. Coż takiego jest miażdżące? Słaba reżyseria, drętwe aktorstwo np. Fox'a (kurde, chyba nie chciało mu się tym razem zagrać)?

ocenił(a) film na 4
maciekmisztal

Potwierdzam gniot to nie jest ale naprawdę poniżej oczekiwań. Nie widziałem nic nie zwykłego nie trzymało w napięciu muzyka ok i zdjęcia także. Wolę Piratów z Karaibów.

ocenił(a) film na 10
Olo_21

mnie film również bardzo wciągnął. ktoś mówił o nielogicznym scenariuszu - mogę zapytać co było z nim nie tak? mi film wydawał się bardzo logiczny.