Film niestety przerklamowany zresztom nie spodziewałem się jakiegoś ambitnego kina ale w miare przyzwoitego filmu akcji jakie ten reżyser zrobił juz nie raz. Dostajemy za to 2h film ktury się dłuży jak świat wiele scen jest bez żadnego sensu i ładu kompletny kicz. Gra aktorska dialogi też nie są najlebsze szkoda kasy. Myślałem że to będzie film przynajmniej na poziomie takim jak S.W.A.T wiadomo też nie najlebszy film ale nie jest tak nudny jak Miami Vice. Colin Farrell w kolejnym filmie nie pokazuje tak naprawde nic nadzwyczjnego, a szkoda bo pod dobrej roli w Telefonie bardzo dobrze się zapowiadał.
Naprawde szkoda czasu jeżeli szukacje w miare przyzwojtego filmu przy którym się bedzieci dobrze bawic polecam 16 przecznic kino nie ambitne ale o wiele lebsze od tego.
buahahaha ale ty czlowieku jestes prymitywny i za mało rozgarniety na takie kino ..."zresztom" ;"najlebsze"...16 przecznic bueahahaha KICZ KICZ KICZ!!
Popieram poprzednika, zdecydowanie poniżej oczekiwań i możliwości reżysera :( straszna chała w której braki próbowano zatkać momentami :/
nawet txt'y były mierne... ale czarę goryczy przelewa Crockett wyglądający jak jakiś niedomyty ćpun :f gdyby nie tytół było by może 3... ale tak 1.0 NDST
Buhaha to może sie Ciebie raczej tyczyć. Jak do takiego filmu tżeba być rozgarniętym to jest kicz. Zaczyna się dyską puźniej zaraz barabara z żonką na w stepie dialogi i cała sytyłacia dla filmu nie potżebna. Całe ten romans Colina do tej azjtki jakiś taki dretwy nudny słabo zagrany. A akcja była słaba jak na film sensacyjny. Mann jest dobrym reżyserem ale to nieznaczy że za każdym razem będzie dobry film robił każdemu sie wpadki zdażają jak niestety tym razem. A 16 przecznic jest filmem nie jakiś super ekstra bo tak nie napisałem ale naprawde lebszym i cały scenariusz jest troche lebszy w Miami Vice standard gliniaż sie potżywa za zbira żeby zgarnąc bandziorów typowe. Gra aktorska wogule kulała.
Zresztom każdy ma swoje zdanie ja jak miałem 10 lat to też tego typu mi się filmy podobały ale nie mówiłem im że są mało rozgarnieci bo to smiechu warte.
Jezus Maria człowieku czy ty czytasz co tu wypisujesz ? Ja czytam i za cholerę nie potrafię zrozumieć o co biega. Napisz no prędko że masz dysleksję, albo coś w tym stylu bo cie tu jeszcze za analfabetę wezmą...
no chłopaki... najpierw do szkoły, potem będziecie komentować dobre kino. A może to ja nie dostrzegam tutaj prowokacji (?) jeden lepszy od drugiego a ndst chcą mannowi stawiać za filmy :)
nie jestem specjalnie przewrażliwiona na punkcie ortografii czy innych błędów, ale popełnianie błędów na tak prymitynym poziomie poddaje w wątpliwość twoje rozumowanie. Jeśli już wypowiadasz się na jakimś forum publicznym, dodatkowo jeszcze krytukując w sposób mało konstruktywny to przynaj mniej stosuj jakiejś zasady. Mój apel do 'lukalka': lePszy pisze się w języku polskim przez P. ktÓry przez O z kreską o innych ortogramach nie wspominając. jeśli już radzisz Nam cokolwiek obejrzeć, lub krytykujesz film to podawaj argumenty i pisz poprawnie!! Błędy sugerują że nie skończyłeś jeszcze szkoły podstawowej a w takim wypadku Twoja ocena wydaje się mało wartościowa.
pozdrawiam napia
PS w razie dyslekcji sugeruję współpracę ze słownikiem Worda - naprawdę potrafi poprawić wiele błędów
kolego lukalek - słownik, słownik i jeszcze raz słownik bo aż oczy bolą od tragicznych błędów ortograficznych!
a tak na marginesie to masz racje -BadBoys,Śmiercionośna Broń,Spiderman i pare innych tandeciarsko-efekciarskich gniotów będących w Twoich 'ulubionych' to zdecydowanie lepsze filmy od MiamiVice