faktycznie zwiastun kinowy robi wrażenie - muzyka,postacie super wyglądają, a i liczę na wciągającą fabułę. a już w zwiastunie wpadł mi strasznie w głowę cytat z rozmowy obu głównych bohaterów (może coś przekręcę,ale sens zostanie ten sam):
Tubbs (Foxx) - "Lecisz na żonę Montoyi" - Crockett (Colin) "Nie!...oboje na siebie lecimy" ;)
Już nie mogę się doczekać całości za miesiąc
Pzdr
no coz gdybym nie mieszkal w polsce to jutro bym juz na to poszedl... ale niestety zyjemy w takim kraju gdzie na wszystko trzeba dluzej czekac... mam nadzieje ze jakos dam rade do tego 25.08! :D
W tej chwili jestem w Irlandii a tu premiera jest chyba 4ego sierpnia. Takze mysle, ze wybiore sie do kina, a pozniej pozostawie tu swoje odczucia, bo ocenianie filmu, ktorego sie jeszcze nie widzialo jak w innych tematach tutaj jest bzdura.
Kwestie wypowiedziane w zwiastunie "We get down, if the play calls for it bud" [Crockett], and "We can close each others eyes real fast, but then nobody's gonna make any money" [Tubbs], są identyczne jak w jednym z odcinków oryginalnej serii pt.'Smugglers Blues'.
Zwiastun (jak i prawdopodobnie cały film) to tragedia. Juz od samego logo, po najgorzej dobraną muzykę w historii kinematografii. Co Linkin Park mają wspólnego z latami 80.?!
pff....tragedią jest twoja wiedza na temat tego filmu, a co ten film ma wspolnego z latami 80 skoro akcja rozgrywa sie obecniE?? odpowiem ci zebys nie musial duzo myslec - tytuł..scenariusz na podstawie serialu...bohaterow i rezysera nic wiecej!
Też się zdziwiłem gdy usłyszałem w tle "Encore", ale nie mam nic przeciwko temu kawałkowi i jestem naładowany optymizmem co do tego filmu ;). Mann to świetny reżyser a jego nowy film może być dużą dawką dobrego sensacyjnego kina.
Jak dla mnie ta piosenka dała kimat temu zwiastunowi, i mnie osobiście jeszcze bardziej zachęciła. Obejrzalabym ten zwiastun jeszcze raz ;D