PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186828}
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 40974
6,9 27 krytyków
Miami Vice
powrót do forum filmu Miami Vice

czekalam na ten film od kad uslyszalam ze taki bedzie krecony.Bylam w kinie i wyszlam (a co tam,poszlam sobie na lady in the water) po 40 minutach bo wialo nuda.2 panow czorny i bialy grali przykrze i nie pasowali do filmu (farel to juz w ogole).Film stworzony dla widzow TVN po dwudziestej LOL

ocenił(a) film na 7
Baby_Firefly

uhy tak kupie Ci jabłka :):):) droga Agusiu
pozycja do zbierania ryżu jest dla Ciebie odpowiednia a nie wypowiedzi na temat filmów
To tyle heheeh

ocenił(a) film na 7
Baby_Firefly

pozycja do zbierania ryżu jest dla Ciebie odpowiednia a nie wypowiedzi na temat filmów
To tyle heheeh

ocenił(a) film na 7
Baby_Firefly

To tyle heheeh

ocenił(a) film na 3
Arti58

tak tak wszystko bedzie ale chyba musisz isc najpierw na kurs obslugi forum bo nie trzeba nie nalezy wrecz trzy razy umieszczac wiadomosci szczegolnie takiej z dupy o jabluszkach.mozesz mi kupic nie mam nic przeciwko ale wolalabym jakies inne lakocie a nie jablka
i nie Agusiu ,nie umisz czytac czy jak?

ocenił(a) film na 4
Baby_Firefly

zgadzam sie z kolezanka , film jest kiepski i to nawet bardzo , jest kilka dobrych scen (strzelanina na początku) ale to nie wystarczy, film wydał mi sie jakiś pusty i stanowczo zbyt długi , mozna było by spokojnie wyciąć pare minut
odniosłem także wrażenie ze z założenia film miał być bardzo szybki ale wyszedł powolny, mało nie zasnąłem na nim

użytkownik usunięty
slimaczek_grubas

Skoro dla Ciebie jedynymi dobrymi scenami były sceny strzelanin to lepiej wróć do oglądania Bad Boysów bo ten najwidoczniej jest dla Ciebie za ambitny.