czekalam na ten film od kad uslyszalam ze taki bedzie krecony.Bylam w kinie i wyszlam (a co tam,poszlam sobie na lady in the water) po 40 minutach bo wialo nuda.2 panow czorny i bialy grali przykrze i nie pasowali do filmu (farel to juz w ogole).Film stworzony dla widzow TVN po dwudziestej LOL
uhy tak kupie Ci jabłka :):):) droga Agusiu
pozycja do zbierania ryżu jest dla Ciebie odpowiednia a nie wypowiedzi na temat filmów
To tyle heheeh
pozycja do zbierania ryżu jest dla Ciebie odpowiednia a nie wypowiedzi na temat filmów
To tyle heheeh
To tyle heheeh
tak tak wszystko bedzie ale chyba musisz isc najpierw na kurs obslugi forum bo nie trzeba nie nalezy wrecz trzy razy umieszczac wiadomosci szczegolnie takiej z dupy o jabluszkach.mozesz mi kupic nie mam nic przeciwko ale wolalabym jakies inne lakocie a nie jablka
i nie Agusiu ,nie umisz czytac czy jak?
zgadzam sie z kolezanka , film jest kiepski i to nawet bardzo , jest kilka dobrych scen (strzelanina na początku) ale to nie wystarczy, film wydał mi sie jakiś pusty i stanowczo zbyt długi , mozna było by spokojnie wyciąć pare minut
odniosłem także wrażenie ze z założenia film miał być bardzo szybki ale wyszedł powolny, mało nie zasnąłem na nim