PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186828}
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 40974
6,9 27 krytyków
Miami Vice
powrót do forum filmu Miami Vice

to jest, polecam wszystkim, którzy nie oczekują super ciekawej historii (w warstwie fabularnej - klasyczne miami, czyli streścić można w kilku zdaniach) i zdają sobie sprawę na jaki film idą. świetne zdjęcia, muzyka, super sceny gdy kulki puf puf lecą i gadżeciarski snobistyczny klimat. ładnie opakowane i uważam kompletne jako produkt. w sam raz na niedzielne kacowe popołudnie ale jednak w kinie, bo na małym ekranie film dużo straci.

ocenił(a) film na 9
Ote

Zdjęcia i reżyseria Mann'a faktycznie świetna ale fabuła jak dla mnie denna :((

ocenił(a) film na 8
Antalix

zgadzam się w 100%, fabuła słabiutka, można jeszcze zarzucić, że bohaterowie są płascy, prawie nic o nich nie wiemy ale jeszcze raz podkreślę w ogóle mi to nie przeszkadzało, bo tak ładnie wszystko jest podane. to naprawdę fajny, rozrywkowy, odrywający od rzeczywistości film. ja odnalazłem w nim wiele smaczków. trochę poczułem się jak w latach swoich 12nastoletnich lub w okolicach, kiedy wiele filmów (oczywiście w większości amerykańskich) w tym na maks głupich dawało mi takie doznania. konkludując: film jest dla mnie zaskoczeniem, gdyż przez samo opakowanie przemawia do mnie bardziej niż wiele innych ciekawszych historii.