PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186828}
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 40974
6,9 27 krytyków
Miami Vice
powrót do forum filmu Miami Vice

ale: co to za G*WNO! Nie wierzylem w to co widze. Jest sporo filmow, ktore leza na dnie, ale "Miami Vice" puka do nich od spodu. Sam fakt, ze w ogole jestem w stanie pisac o tym filmie i nie wymiotowac jest wylaczna zasluga moich stalowych nerwow i lat treningu z filmami klasy "d". Jak spotkacie gdzies ten film to wezcie plyte z nim i natychmiast ja zniszczcie, dla dobra ludzkosci. Niniejszym prosze o wplacanie pieniedzy na konto numer 5656770000000000001234, caly dochod zostanie przeznaczony na nagrode za glowy tworcow tego filmu. Przeciez za krecenie takiego scierwa powinno sie dostawac kulke w tyl glowy, bez sądu, bez apelacji, od razu na miejscu 'bang' i po sprawie.

Acha, zapomnialbym wspomniec: film mi sie nie podobal.

ocenił(a) film na 8
maac

Jak widać lata treningu z filmami klasy "d" zrobiły swoje. Pewne rzeczy są zabójcze dla szarych komórek - jeśli założyć że w ogóle kiedyś takowe posiadałeś...

ocenił(a) film na 1
Gregg

Kochanie, chetnie zatanczylbym z Toba skoro prosisz ale niestety jest juz zbyt pozno. Moze innym razem :*

ocenił(a) film na 8
maac

Zbyt kiepsko "tańczysz" stary. O wiele za słabo.

Jeśli nie dotarło do ciebie powyższy post nie miał zachęcać do dyskusji. Żeby dyskutować trzeba mieć o czym. No i z kim. Także sobie daruję. Nara.

ocenił(a) film na 1
Gregg

Przeprosiny przyjete :*

ocenił(a) film na 10
maac

autor postu chyba chcialbyc smieszny... w sumie jak troche popracuje to jego wpisy moga byc naprawde ciekawe a na razie mamy onetowy poziom -> moja ocena wpisu: 4/10 (na zachętę.. normalnie dałbym max 3,5)