PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607936}

Mocne uderzenie

Here Comes the Boom
2012
6,5 24 tys. ocen
6,5 10 1 24324
4,5 2 krytyków
Mocne uderzenie
powrót do forum filmu Mocne uderzenie

zdecydowanie polecam, ciekawa obsada i dobrze zagrane role, świetna realizacja, wszystko co powinno się znaleźć w typowej amerykańskiej komedii do familijnego oglądania - jedna z lepszych w swojej kategorii - gwarancja dobrej zabawy :D (długo się wahałem czy dać 8 ale ostatecznie 7 bo chociaż bardzo dobra to jednak komedia familijna, a preferuję trochę bardziej zaawansowany humor - oglądałem w wersji z angielskimi napisami - nie zaręczę, że taki sam fun będzie w wersji z lektorem -wiadomo jak jest)

ocenił(a) film na 7
uplay

co do Salmy to niedawno oglądałem Savages i wydawało mi się, że ona tam super się odnajdzie w roli, a okazuje się, że dużo lepsza jest jej kreacja w Here comes the boom :) Kevin też niesamowity, ten sitcom Diabli nadali go strasznie zaszufladkował, a tu proszę jaka fajna rola, dodatkowo dla lekko zorientowanych w sportach walki fajne smaczki z UFC - jestem pod wrażeniem z jaką łatwością w hollywood potrafią połączyć sporty walki z pięknem muzyki, optymistycznym przesłaniem, tworząc tak ciepły film - coby złego nie powiedzieć o amerykanach to chyba tylko oni tak potrafią :D