PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=143805}

Moje ja

The I Inside
2004
6,6 4,1 tys. ocen
6,6 10 1 4141
5,0 2 krytyków
Moje ja
powrót do forum filmu Moje ja

Ciekawy scenariusz

użytkownik usunięty

Naprawdę ciekawy scenariusz , tylko storybord już słabszy a co za tym idzie film też , aktorzy grają tak jakby bardzo chcieli a nie potrafią niestety. Reżyser z operatorem kamery tak zamiksowali ten film że ja nie wiem w ogóle
co napisać prócz tego że było szybko i obyło się bez wymyślnych efektów specjalnych , uważam że oglądając film za drugim razem będziemy w stanie w pełni go zrozumieć , obejrzałem go raz i mam uczucie jak po pędzącej karuzeli , znaczy się zbieram myśli które tu zdają się być ulotne i rozrzucone bowiem reżyser chciał w tym filmie przekazać wiele myśli ale zrobił to niezbyt profesjonalnie i gdy już zaczynałem ziewać to on mnie zaskakiwał i tak od ziewu do zaskoczenia upłynęło mi te 90 minut a pomiędzy jednym ziewnięciem a drugim zastanawiałem się jak główny bohater przemierza ten czas , koniec wszystko wyjaśnił , film jest bardziej zakręcony niż Drabina Jakubowa i Efekt Motyla , jest lepszy od Obłędu ale do perfekcji mu daleko.Zatem ocena :6/10 jest wystarczająca moim zdaniem.