Niiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee jak to możliwe że Selenka zagra obok mojej kochanej Leighton Meester ?Proszę nie ;(;(
tak naprawdę to nie wzięli nicole kidman go biała zbyt zniszczoną twarz, a po za ty nicole i selena się lubią ,sprawdźcie kilka źródeł a nie tylko jedno
Oj... Came on! Ludzie... Nie jest tak źle... Tylko główna role mogli dać Leighton, a Selena mogła wziąć jej rolę.
Ja też nie lubię Seleny. Za to uwielbiam Leighton i na pewno pójdę do kina. Jednak nie mogę uwierzyć, ze główną rolę gra tu Selena! Nie mogę nawet powiedzieć, że jest przeciętną aktorką, bo nie jest. Jest dużo gorsza, gra jedną miną, a pozuję jako 'bez skazy'. Sztuczna. Leighton uwielbiam i to ona zasługuję na większe rolę, Selena niech pozostanie u Disneya i będzie gwiazdą dla 12 latek.
Jestem tego samego zdannia. Za jakie grzechy?! Przecież Srelena to żadna aktorka nie ma zadnego doświadczenia poza filmami Disney'a czego Disney się powinien wstydzić, że współpracuje z kimś takim.
Dla niej się liczy tylko sława, to jest po prostu "pustak", nastomiast Leighton Meester jest super <3
Ludzie dlaczego z taka zazdrością się o niej wypowiadacie... jest dobra aktorką i do tego bardzo ładną... ale zawsze tak jest że jak naprawde pojawi się ktoś ładny to znajdzie się wielu zazdrośników którzy nie mogą znieść ich widoku... Gratuluje powierzchowności ;o)
Dla czego fani Seleny zawsze sugeruja sie tym że jak ktos jej nie lubi to jej zazdrosci.Przecież każdy może miec swoje zdanie.Ludzie.Czyli że jak np. nie lubie truskawek to im zazdroszczę?Mega absurd.Aktorką jest marną tak jak i pisenkarką.A do filmów wybieraja ja tylko dla tego ze jest na topie wśród 12-latek(chociaż nie wrzucjamy wszystkich do jednego wora,są i takie które umieją dostrzec chwyt marketingowy) i wiadomo ze jak ich idolka zagra w takim filmie to fanka odrazu poleci za nią do kina.Producenci juz maja miliony w kieszeniach dzięki takim naiwnym dwunastkom.ale dobra.Nie ceniam bo mnie zaraz zjedzą zakochane do bólu,nie umiejące odróżnic aktorki od "aktoreczki" w Selenie dziewczynki.
denerwuje mnie to ,ze znacznej ilości ludzi nie podoba się ten film tylko ze względu na Selenę
( nie wiem co do niej mają , ja ją lubię ) dajcie spokój , bądźcie obiektywni..
misiaa10 - popieram w zupełności .
cóż.. dla Leighton przeżyję nawet tą całą Selenkę..
Damy radę! :D
Mówicie jakby LM była aktorką co najmniej pokroju Meryl Streep ;)
Rozumiem, że nie piejecie z zachwytu nad zdolnościami aktorskimi Seleny Gomez (bo nie ma nad czym), ale skąd możecie wiedzieć, czy jest pusta? Nie rozumiem takiego oceniania ludzi w ogóle ich nie znając.
Film jest całkiem przyjemny, jak na swój gatunek moim zdaniem dobry.