PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466930}
6,1 35 tys. ocen
6,1 10 1 34714
4,2 5 krytyków
Monte Carlo
powrót do forum filmu Monte Carlo

Ten film ma taka sama tematyke co film z 2003 roku Lizzie McGuire The Movie.sprawdzcie sobie http://www.filmweb.pl/Lizzie.Mcguire . Wiem ze teraz trudno o fajna tematyke na film dla mlodych, gwiazdeczek Disney'a , ale przynajmniej jesli nie maja nic oryginalnego, niech nie kopiuja czegos co juz kiedys powstalo :/ to wszystko...dla mnie to hamstwo...

ocenił(a) film na 4
BritneyFaN

Generalnie (prawie) wszystkie filmy "dla młodych" ("dla starych" w sumie też) robi się według jednego schematu, takich też już było kilka, Lizzie nie należy do pierwszych. I zapewne jeszcze kilka takich powstanie. To nie jakaś kwestia życia, śmierci i nagrody Nobla, żeby za bardzo się wysilać. Ma być rozrywka i coś, co wszyscy lubią.

travelintime

prawda są takie same , ale przyznaj prędzej czy póżniej i tak by zrobili taki film ... nawet nie robia nic oryginalnego

BritneyFaN

Jest podane, że ten film jest na podstawie powieści Julesa Bassa . Ale i tak reżyserzy tego filmu nie musieli myśleć o tematyce, bo na samej Selenie zbiorą fortunę... Teraz to wszystko zrobią dla pieniędzy :(
I tak Lizzie McGuire jest lepsza :)

BritneyFaN

podobne ale na pewno nie takie same oglądałam lizzie mcguire ten film też obejrzę z ciekawości a ktoś wie kiedy będzie można go zobaczyć w internecie czy gdzieś

ocenił(a) film na 5
sylwunia466

Już jest kamera eng w internecie. ale chyba lepiej poczekać aż z kin wyjdzie żeby oczu nie psuć skoro i tak będzie się oglądać z dystansem (jak dla mnie)