PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=321650}
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 55482
6,7 11 krytyków
Mr. Brooks
powrót do forum filmu Mr. Brooks

Film byl wysmienity! Koncowka mogla byc zaskakujaca, ale na szczescie nie byla, bo film by stracil znaczaco na wartosci, a tak byl poprostu wspanialy!
Goraco polecam!!

ocenił(a) film na 10
kempes84

Zgadzam się :) Broniłam tego filmu niczym lwica, gdy któryś z filmwebowiczów napisał "zaklinam, przestrzegam nie idźcie!". Miałam w nosie takie komenty i wybrałam się do kina. Film robi wrażenie!

A co do końcówki to normalnie wbiła mnie w fotel hehe, zszokowana sceną z nożyczkami siedziałam z rozdziawioną gębą, aż okazało się to co się okazało :) W sumie to odetchnęłam z ulgą, choc niektórzy twierdzą, że bardziej interesujące by było gdyby film skończył się bez "bagatelizowania" jej.
Hehe ale zakręciłam ;D ale po prostu nie chce psuc tym, którzy nie widzieli. Myśle, że dla tych którzy są już PO moja wypowiedź będzie do rozszyfrowania :)

Jak i założyciel tematu również
gorąco polecam!
po raz kolejny :)

użytkownik usunięty
__karola__

film jest typowo sredni a zakonczenie z nozyczkami raczej przywoluje mysli "czyzby rezyser chcial juz w ogole zniszczyc ten film idiotycznym zakonczeniem?".. dzieki bogu to byl tylko sen i moge dac cale 5/10 temu filmowi

zreszta caly film ma idiotycznie i niepotrzebne fragmenty ktore obinizaja jego poziom takie jak np.:

1) porwanie moore

2) w ogole caly motyw z córka brooksa

po 10min mialem nadzieje na dobry film ale okazał sie tylko sredni

ocenił(a) film na 10

ja odwrotnie po 10min myslalem - oklepany schemat - a okazał sie bardzo dobrym filmem- polecam bez wachania 9/10!

użytkownik usunięty
damxam

skoro 9/10 u Ciebie ma taki film to powiedz mi ile dajesz naprawde wysmienitym filmom 15/10???

ocenił(a) film na 1

W zupełności popieram opinię o zbyt wielu wątkach. Jakiś absurd. Brakowało tam tylko problemów małżeńskich i można by było zrobić z tego niezłą telenowelę... Bezsensowne wątki przynajmniej przyćmiły okropną kreację Demi Moore...

ocenił(a) film na 8
kempes84

A mnie się bardzo podobało - najbardziej alter-ego Mr. Brooks'a. Nie przepadam za Costnerem, ale w tej roli naprawdę mi się podobał. Nie lubię, gdy film udaje, że jest czymś więcej niż jest w rzeczywistości. ten nie udawał.

ocenił(a) film na 9
kempes84

dałem 9/10
Nie podobały mi się sceny z udziałem Demi Moore Sprawiały że czułem jak bym oglądał tani film sensacyjny
Reszta rewelacja
Jak zwykle Costner zagrał wyśmienicie