PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40261}

Mroczne opowieści

Campfire Tales
1997
6,0 2,2 tys. ocen
6,0 10 1 2163
5,5 2 krytyków
Mroczne opowieści
powrót do forum filmu Mroczne opowieści

Film jednym słowem na niezłym poziomie. Fabuła dobra, aktorstwo ujdzie. Klimacik jest.
Muzyka w porządku. Najlepsza historia 1, aczkolwiek 2 również z oryginalnym
"happy endem"... Historia 3 trochę na siłę... pomysł z głową - niewypał...
Mogli wpaść na coś bardziej normalnego i przejmującego... Zakończenie całej historii 4 nastolatków siedzących sobie przy ognisku w lesie naprawdę mocne... trochę mną wstrząsnęło w fotelu bujanym. Zmusza do refleksji. Każdego kto tego wcześniej nie widział doprowadza do szokującego spostrzeżenia :| Film oceniam 7/10.

MF13

bardzo fajny filmik, wiadomo trochę przewidywalny i momentami nudny ale zgadzam się ja nie żałuję że go widziałem szczególnie najlepszy chwila to trzecia opowieść gdy ta dziewczyna została sama w tej przyczepie i czekała na narzeczonego a zaatakowało to coś z lasu, i zakończenie tej historii ;)

użytkownik usunięty
Moskwa_141

Zgadzam się że jest to całkiem fajny filmik i zakończenie dość niespodziewane.

MF13

Jak dla mnie najstraszniejsza 2gra, najciekawsza 3cia, najsłabsza 1sza plus całkiem niezła końcówka, nic w sumie oryginalnego ale nieźle nakręcone 7/10

ocenił(a) film na 4
marckoza

Wszystkie trzy opowieści nuda, za rzetelne wykonania czwóreczka.

ocenił(a) film na 8
eternal_champion

Film mi się podobał, na pewno jeszcze go obejrzę. Podobały mi się te opowieści, choć trójeczka kiedy tej dziewczynie sama głowa odleciała nawet mnie rozśmieszyła :P Ale opowieść o psie i tym gościu z czatu trzymała mnie w napięciu. Nie rozumiałam jedynie końca filmu, nie układało mi sie to wszystko, ale za sam pomysł wielkie uznanie. Film oceniłam na 8 :)

ocenił(a) film na 5
Priya12

Za samą końcówkę dam piątala i ta 3 historia w miarę, miałem ochotę wyłączyć w połowie.