PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319426
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Jak w temacie , jestem ciekawa, jak poradzi sobie Anne jako Kobieta-Kot. Dziwne, że nie wzięli do tej roli Halle Berry, przecież to ona zagrała w filmie ,,Catwoman"

ale sie postarzala i nie zgodzila

ocenił(a) film na 7

Myślę, że Nolan odcina się grubą kreską od catwoman w wykonaniu H.Berry. Tamten film był kiepski, a historia kobiety kot naciągana i nieciekawa. Liczę, że Nolanowska wersja kocicy będzie bardziej realna (bez ożywiania przez koty) i głębsza.

ocenił(a) film na 9
S_T_P

po mojemu Catwomen z TDKR może być podobna do tej cw z Arkham City- jeżeli tak będzie to świetny charakterek nas czeka

ocenił(a) film na 9

To wręcz oczywiste dlaczego nie wzięli Halle Berry do projektu "TDKR". Film ,,Catwoman" z Halle Berry nie miał w ogóle nic wspólnego zarówno z serią Burtona/Schumachera (dla fanów wykuto specjalny termin uniwersum filmowego - Burtonverse), jak i z nową serią Nolana (Nolanverse). Po prostu to spin-off, w którym wykorzystano pewne pomysły z "Powrotu Batmana", ignorując tym samym komiksowy oryginał. Film z Berry był totalną klapą, a samą aktorkę wraz z filmem obsypano Złotymi Malinami, więc to chyba oczywiste, że Nolan odciął się od tego pomysłu :).

użytkownik usunięty
ash_williams85

,, Catwoman '' istotnie była cieniutka. A co do Hathaway , to jestem bardzo ciekawa jak wypadnie.