najlepszą częścią!!!!! To moje Top Batman:
1. Batman Forever, 10/10
2. Batman by Burton, 9/10
3. Rycerz Nolana, 8/10.
Dziękuję za uwagę, mile widziane napiwki!:)
heavy?
jak to ty to wbijaj na forum deppa,niezle jaj tam sa.
nie iwem czy wiesz ale life_kills to teraz kinoman0
Myślałem, że go wyje.bano i zbanowano... Nie mów trollom, że wróciłem - chcę pozostać w cieniu. Ok??
raczej nie namietnie ,czasami moze jakis kawalek ale sporadycznie,z portalu nie ale z realnych znajomych- tak.
Tworzę blog poświęcony heavy metalowi -
mam nadzieję, że wpadniesz tam z ludźmi i zaczniemy porządną dyskusję:)
Gońcie się!
Batman & Robin jest fajnym filmem - 6/10 za fajne kostiumy, efekty i kilka zayebistych scen akcji!
Ogólnie gdyby film kontynuował ścieżkę, jaka została obrana we Foreverze a nie był taki słodkawy
to byłby to wyje.bany w kosmos Godny Następca Batmana Forever a tak... No cóż - Forever rządzi!
Batmany Burtona mają swój groteskowy klimacik,Batman Forever był już słabszy ale nadal dobry,był tajemniczy,rola Jima Carreya była świetna,Val Kilmer dobrze się spisał.Batman I Robin....bez komentarza,słodkawy film ze kiczowatymi kostiumami ze Bat-kartą kredytową.No i George Clooney jako Batman...sorry,jako George Clooney w (durnym) kostiumie Batmana.Batmany Nolana odbiegają od całej reszty,są mroczne,nie ma już klimatu Burtona ale przez to są oryginalne.
Batman-8/10
Powrót Batmana-9/10
Batman Forever-7/10
Batman I Robin-4/10
Batman Początek-9/10
Mroczny Rycerz-10/10
Mam nadzieję że The Dark Knight Rises będzie Epickim zakończeniem Trylogii Batka w wykonaniu Nolana.