PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319390
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

http://www.batcave.stopklatka.pl/index.php/2011/12/tom-hardy-jako-bane-odtwarza- kultowa-scene-z-komiksow/

mrPARADOKS

raczej zrobili to swiadomie i celowo jako cos w rodzaju pamiatki-odnosnika do komiksu(nie iwem jak to opiasc).nie wydaje mi sie aby byla taka scena w filmie.

ocenił(a) film na 8
sanczopansa

dlaczego nie? Przecież ktoś w spoilerach na forum już podał że

UWAGA!!! S P O I L E R

" Co dalej - okazuje się, że TDKR będzie 8 lat pod wydarzeniach w TDK nie bez powodu - otóż krótko po pokonaniu Jokera i TWO Face Batman walczy z Banem i ten łamie mu kręgosłup. 8 lat to nic innego jak okres rekonwalescencji..."

Tak więc taka scena jest bardzo prawdopodobna.

Peterson_B

ale to by bylo zbyt oczywiste a jak widac nolan raczej zaskakuje niz przyzwyczaj do tego co bylo.
ihmo taka scena moze byc.kurde juz by moglbyc ten film!!

ocenił(a) film na 7
sanczopansa

moim zdaniem te zdjecie specjalnie zostało zrobione by wprowadzic fanów w błąd

mrPARADOKS

dokladnie tez mi sie tak wydaje.albo jest to pamiatkla dla jednego z obsady(mam na mysli tego co niby jest na miejscu batmana)

użytkownik usunięty
mrPARADOKS

Tak, chyba masz rację.

sanczopansa

Moim zdaniem niegłupie by to było. Zresztą Nolan już miesza w głowach wypuszczaniem takich zdjęć. Byleby się nie skończyło heroiczną śmiercią gacka bo to zbyt ograne. Nolan powiedział że ta część ma najlepszy scenariusz to tak ma być.

neo_angin

zobaczymy jak to wszsytko bedzie wygladac,poki co same domysly i ploty krazace w sieci.