PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319426
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

według was czy będzie dobry ? lepszy od poprzedniego ?

użytkownik usunięty
seven7poland

Będzie dużo lepszy od poprzedniego, a biorąc pod uwagę fakt, że będzie powiązana z poprzednikami, pojawi się wiele wątków np. Ligi cienia, do tego Batman już nie będzie w tak wysokiej formie, a po tym co do tej pory widzieliśmy nie mam wątpliwości

ocenił(a) film na 10
seven7poland

tego nie wie nikt...

ocenił(a) film na 9
seven7poland

miejmy nadzieję.

ocenił(a) film na 7
skatrix

bedzie zajebisty ;] 3 godziny na cisnieniu

seven7poland

Ja tam nie wiem, czy przebije BB, ale licze na kawał dobrej roboty.

ocenił(a) film na 7
jakura1

Myślę, ze ten film zrobi robotę :)

użytkownik usunięty
seven7poland

czas trwania 2:40 - czyli będzie to najlepsza cześć

ocenił(a) film na 6

Bd gorszy

ocenił(a) film na 7
BigDadddy

skad tak myslisz ze bedzie gorszy ?

użytkownik usunięty
DannielNemesis

bo bez Jokera

ocenił(a) film na 7

terz prawdka RIP joker ale jest jeszcze duzo postaci z seri batmana Nolan dokladnie co do sekundy sprawia ze jego film staje sie zajebisty tak samo bedzie z tym filmem

użytkownik usunięty
DannielNemesis

To, że nie będzie Jokera nie oznacza, że film będzie słaby. Będą Catwoman, Bane i kilka innych, nowych postaci

Problem polega na tym że filmy o Batmanie w których pojawił się Joker najlepiej się sprzedały. Pozostałe tytuły nawet się nie zbliżyły się do wyników finansowych tych z Jokerem. Poza tym Powrót Batmana i Batman i Robin sprzedały się najgorzej a w nich pojawiły się postacie Catwoman i Bane.

użytkownik usunięty
madmax707

Tutaj może być duże zaskoczenie a Hardy może wykreować postać na miarę Jokera z TDK, Anne jest dobrą aktorką a Nolan byle kogo by nie wybrał więc nie ma się co martwić, z resztą historia jest równie ważna co sami bohaterowie. Będzie dobrze

ocenił(a) film na 7

ale Nolan w batman begins pomylił się i wybrał Katie Holmes która według mnie nie trochę zaniżała poziom filmu. jednak jak widać po spotach i po zwiastunie na razie można obiektywnie wnioskować ,że Anne Hathaway spisze się dobrze w swojej roli

użytkownik usunięty
mrPARADOKS

Holmes aż tak tragicznie nie zagrała ale wyraz jej twarzy w niektórych momentach pozostawię bez komentarza :) Co do Hathaway to wygląda na to, że połączy ją coś więcej z Batmanem