PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319390
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Catwoman

ocenił(a) film na 9

Jedna z rzeczy,która mnie najbardziej ciekawi to, to jaka będzie Catwoman. Michelle Pfeiffer jak dla mnie średnio wypadła u Bartona. Była taka hm..sztuczna? Denerwował mnie jej głos. Mam nadzieję że Nolan zrobi kobietę- kot, inteligentną, przebiegłą, zwinną,nieco nieprzewidywalną,zmysłową ale z klasą, a nie taką na siłę,wymuszenie seksową i wyuzdaną...no i oby miała ładny strój,a nie kiczowaty lateks.

Tortuga033

wg mnie kostium ,zachowanie i ewolucja do kobiety kot ktora zagtrala michelle byla swietna,idealnie poasowala do swiata jaki wykreowal burton.wydaje mi sie ze obydwoch czesciach batmana (burtona) nie bylo slabej postaci,moze oprocz gordona ktory nie byl tak wazna postacia jak w bb i tdk.
moj ulubiony przeciwnik w batmanach burtona to pingwin natomiast u nolana joker.o szumacherze nawet nie wspomne bo zniszczyl jedna z najlepszych postaci -riddlera.

użytkownik usunięty
sanczopansa

U Schumachera Nicole K. oglądało się nawet przyjemnie, ale w zasadzie ta postać nic nie wnosiła i trudno nazwać to wyzwaniem aktorskim. Michelle P. miała znacznie bardziej złozoną postać i mysle, że jej kreacja będzie pamiętana bardzo długo.

co ma shit szumachera do genialnych filmow burtona i nolana?
btw kidman moze ewentualnie czyscic buty michelle.a jak juz mowimy o 'ladnej' i w zasadzie tylko tyle -kidman to drew barrymore jest milion x ladniejsza.

użytkownik usunięty
sanczopansa

Jak to co ma? Ma Batmana w tytule. I Alfred ten sam :)
Mówiłeś o postaciach, więc sie wtrącam, że wg mnie u Sumachera tylko NIcole dało się oglądać.
Epizod z Drew B był tak krótki, że nie wart wspominania. A sama aktorka wg mnie jest dużo brzydsza niż Nicole. Ale to jak zawsze kwestia gustu.

użytkownik usunięty
Tortuga033

Strój nowej kobiety kota ujrzał swiatło dzienne i podzielił fanów na 2 fronty. Przejrzyj newsy :) Nie jest kiczowaty, jest prosty, dla niektórych aż za prosty.

ocenił(a) film na 9

Wiem,widziałam ale na razie się nie wypowiadam na temat stroju, bo chcę zobaczyć jaki będzie efekt końcowy. Poza tym ja piszę o Catwoman, więc nie wiem co wy tutaj wyskakujecie z Kidman...