PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319410
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

moim zdaniem nie bedzie lepszy ale zobaczymy ;d

ocenił(a) film na 7
seven7poland

Od jedynki (BB) na pewno bo ta była dobrym kinem akcji, ale nic ponad to, lecz tDK będzie trudno pobić.
tDK to wg mnie niedościgniony wzór na film o bohaterze komiksów.

Ale to wszystko wróżymy z fusów. Dostaliśmy raptem jeden zwiastun (który jajek nie urywa) i parę zdjęć.
Czy to będzie prawdziwa petarda, czy niewypał to się okaże za parę miesięcy.

użytkownik usunięty
seven7poland

Będzie gorszy od TDK, ale lepszy od BB.Choć mogę się mylić.

ocenił(a) film na 7

na pewno nie przebije TDK to jest pewne

ocenił(a) film na 6
mrPARADOKS

na pewno to co najwyzej w Twojej opinii, bo gusta mogą byc podzielone, druga rzecz, ze nie powinno wyrażać sie tak odważnie o filmie którego premiery jeszcze nie było :)

seven7poland

Pomyślmy, kampania reklamowa do tego filmu właściwie umarła 3 miesiące temu, nie wiemy o nim praktycznie nic, wdzieliśmy 2 minuty materiału i kilkanaście fotek.

PO CZYM WY WNIOSKUJECIE JAKI MOŻE BYĆ TEN FILM?

ocenił(a) film na 7
Juby_

nie wiem ale mam do tego filmu obawy po pierwsze niektóre rzeczy mi się nie podobają

np dziwna maszyna latająca która na zwiastunie wyglądała komicznie

walka na pieści pomiędzy policjantami którzy maja bronie ale jednak naparzają się bezsensownie na ludzi banea

i do tego kobieta kot która ją nie przypomina

no miejmy nadzieje że film będzie trzymał poziom TDK ale jednak według mnie mroczny rycerz będzie i tak najlepszy dlatego że genialna postać jokera i tragedia harvego denta została w tym rewelacyjnym filmie ukazana

ocenił(a) film na 6
mrPARADOKS

mnie to sie ten joker niestety przejadł, tak go wszyscy chwalili ze juz to osiagnelo poziom zenady, swietna rola ale bez przesady, jaram TDKR okropnie. Nolan lipy nie robi, poza tym Bane to najwiekszy bad ass z wszystkich przeciwnikow batmana, a Hardy raczej tej roli nie spaprze .