Na wstępnie powiem, żę jest moją ulubioną aktorką, w każdym filmie jest inna osobą, świetnie odzwierciedla swoje role i ciekawi mnie co pokaże w Batmanie. Akcja dzieje się 8 lat po wydarzeniach w Mrocznym Rycerzu czyli od 8 lat Lucius Fox (Morgan Freeman) nie jest dyrektorem Wayne. Marion gra Mirandę Tate czli zastępcę Foxa. Czy wiąże się to automatycznie z tym, że wie o tym kto jest Batmanem i czy ona teraz decyduje o sprzęcie, który Batman dostaje? Czuję wielki pokaz gry tej Pani. :)
Odkąd ja obsadzono do tego filmu jestem wręcz w 100% pewien że jej postać to naprawdę Talia Al Ghul ;)
Ale już wczesniej było powiedziane, że jej nie zagra, tak wiec bardzo mnie to interesuje. Wiem, że to niemożliwe ale może Cotillard jako Człowiek Zagadka :D i wyjdzie to dopiero na końcu, w 1 trailerze na niebie mamy w końcu symbol ?
Na szczęście w tym roku wychodzi masa ciekawych filmów które będą mieć premierę przed TDKR, więc jakoś umili to czekanie (nie jak w 2008 gdzie człowiek wręcz żył TDK) ;)
Dobrze, że w piątek pojawi się nowy trailer bo już nie mogę wytrzymać. Dzisiaj już chyba 2 razy przewijałem sobie Mrocznego Rycerz oglądając najlepsze fragmenty :)