PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319422
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

po zwiastunie traillerze, stwierdzam dno, film jest kompletnie sztuczny, ta walka przed palacem gdzie sa policjanci i batman walczacy z brunem, to kompletne dno, widac jak udaja walke, wszystko wyglada tak tandetnie ze to szok.... jeszcze wybuch na stadionie, widac duzy efekt komputerowy...

ocenił(a) film na 7
zs_dawo_26

Nie ocenia sięfilmu po trailerze. Po za tym trailer jest świetny, różni sięod tych wszystkich Hollywoodzkich shitów. Jest świetna obsada, reżyseruje Nolan i w dodatku ostatnia część. Nie oceniaj filmu po trailerze, znajduje się tam wiele ujęć nie skończonych, które jeszcze będą poprawiane

ocenił(a) film na 8
zs_dawo_26

Jak można oceniać film po trailerze ? -_-

ocenił(a) film na 9
michal_xp

Jak można oceniać film po trailerze? Proste, to jest troll. On umie. Dziękuje za uwagę.

zs_dawo_26

Opowiem ci coś co ma więcej sensu niż twoja wypowiedź: Habbba bbaba hababh baha.

Nolan nie lubi efektów CGI i wybuchy w jego filmach w są prawdziwe, a z trailera widzieliśmy tylko 3 ujęcia walki Batmana z Banem i nie ma wątpliwości, że walki będą wyglądać równie dobrze i realistycznie jak w dwóch poprzednikach. Dziękuje trollowi za uwagę.

Juby_

Trole to wy jestescie wszyscy nie ja,

zs_dawo_26

Kto tu ocenia film po zwiastunie ? Chyba tylko ty :) Więc nie rób z siebie błazna.

marvolo_1998

Juz zrobil i nic tego wrazenia nie jest w stanie wymazac :] Przegladalem oceny filmow tego Pana i rece opadaja... Skazani na Shawshank - 1/10, Władca Pierścieni - 1/10, Zakochany bez pamięci - 1/10. Mozna tak wymieniac bez konca. Oczywiscie, ja rozumiem, ze gusta sa rozne i o nich sie nie powinno dyskutowac, ale no ku**a!! Niech sobie nie lubi dobrych filmow, ale jego ocena wypacza ogolna ocene filmu.

użytkownik usunięty
Byku

Zakochany bez pamięci - 1/10 .... Rany .... Mi się ten film podobał. A żeby nowego Gacka obejrzeć, nie potrzebuję zachęty w postaci traileru... Przynajmniej Nolan nie katuje nas takim zalewem spotów i tym podobnych jak Whedon przy ,, Avengers '' .

ocenił(a) film na 8

ręce opadają,zobaczyłem filmy tego gościa i się prawie przewróciłem Władca Pierścieni 1? tereminator 2 3? można wymieniać dużo więcej takich idiotycznych ocen tego pana chyba pod publiczkę one są : (

ocenił(a) film na 9
kacperowski20

Ale on dał 10 transformersom !!! to nie oczekujmy wiele

ocenił(a) film na 7
Byku

Jak ktoś jest złośliwy to nic się na to nie poradzi. Poza tym jestem przekonany, że ten troll ,większości tych filmów ocenionych pomiędzy 1 a 3 po prostu nie zrozumiał. Takich tu niestety na pęczki!
pozdro