po zwiastunie traillerze, stwierdzam dno, film jest kompletnie sztuczny, ta walka przed palacem gdzie sa policjanci i batman walczacy z brunem, to kompletne dno, widac jak udaja walke, wszystko wyglada tak tandetnie ze to szok.... jeszcze wybuch na stadionie, widac duzy efekt komputerowy...
Nie ocenia sięfilmu po trailerze. Po za tym trailer jest świetny, różni sięod tych wszystkich Hollywoodzkich shitów. Jest świetna obsada, reżyseruje Nolan i w dodatku ostatnia część. Nie oceniaj filmu po trailerze, znajduje się tam wiele ujęć nie skończonych, które jeszcze będą poprawiane
Jak można oceniać film po trailerze? Proste, to jest troll. On umie. Dziękuje za uwagę.
Opowiem ci coś co ma więcej sensu niż twoja wypowiedź: Habbba bbaba hababh baha.
Nolan nie lubi efektów CGI i wybuchy w jego filmach w są prawdziwe, a z trailera widzieliśmy tylko 3 ujęcia walki Batmana z Banem i nie ma wątpliwości, że walki będą wyglądać równie dobrze i realistycznie jak w dwóch poprzednikach. Dziękuje trollowi za uwagę.
Juz zrobil i nic tego wrazenia nie jest w stanie wymazac :] Przegladalem oceny filmow tego Pana i rece opadaja... Skazani na Shawshank - 1/10, Władca Pierścieni - 1/10, Zakochany bez pamięci - 1/10. Mozna tak wymieniac bez konca. Oczywiscie, ja rozumiem, ze gusta sa rozne i o nich sie nie powinno dyskutowac, ale no ku**a!! Niech sobie nie lubi dobrych filmow, ale jego ocena wypacza ogolna ocene filmu.
Zakochany bez pamięci - 1/10 .... Rany .... Mi się ten film podobał. A żeby nowego Gacka obejrzeć, nie potrzebuję zachęty w postaci traileru... Przynajmniej Nolan nie katuje nas takim zalewem spotów i tym podobnych jak Whedon przy ,, Avengers '' .
ręce opadają,zobaczyłem filmy tego gościa i się prawie przewróciłem Władca Pierścieni 1? tereminator 2 3? można wymieniać dużo więcej takich idiotycznych ocen tego pana chyba pod publiczkę one są : (