Chyba nie ma sensu już zbytnio pisać w jednym temacie więc...
Ze zdjęć które ostatnio wyszły, wykombinowałem coś takiego:
Bane ma coś wszczepione w kręgosłup, bo ma blizne od szyi idącą w dół. Cała akcja dzieje się w zimie, miranda tate grana przez cottilard jest thalią, to ona kradnie sprzęt wayne'a i dostarcza go bane'owi i jeśli spoiler jest prawdziwy to ginie przy tym Fox.
Bane, mając tumblery i wszystkich więźniów chce przejąć gotham, drze na oczach wszystkich zdjęcie harveygo denta, to zdjęcie które widzieliśmy w tdk na pogrzebie. Zapewne wyda tajemnicą gordona i batmana o tym co zrobił dent.
Powtórzę to co napisałem wczoraj gdzieś na forum
Jestem za Nolanem rękoma i nogami, ale patrząc na walkę Batmana z Bane'm po prostu nie chce mi się wierzyć, że ten człowiek zniszczył nietoperza. W post produkcji MUSZĄ poprawić cyfrowo postać Banea - jak stali obok siebie i walczyli nie wyglądało to wcale przekonującą :(
Kurczę, wiąże z TDKR naprawdę duze nadzieje, ale Bane MUSI zostać poprawiony, ponieważ nie wyobrażam go sobie w takim stanie jak jest teraz podczas walki z Batmanem.
A propos teasera - nie wydaje mi się, żeby Bane był na nim wiekszy - to raczej kwestia ustawienia kamery i uchwycenia postaci :(
Właśnie na tym to polega sposób kręcenia, a z doświadczenia i pamięci wiem że każdy kto obejrzał teaser wspomniał, jak wielki wydaje się bane, no i właśnie, to jest sposób, sposób kręcenia, ale tak apropo, temat jest o tym co może być w filmie, a nie o wyglądzie bane'a ;)
a tak chciałem po prostu to z siebie wyrzucić :)
odnoście tego co może być w filmie - ktoś na forum to zauwazył - znając fakty że Bane poznał tożsamość Batmana - wtargnął do Wane Enterp., zrobił rozpierduchę i podprowadził Tumblery
No właśnie, moja teoria zakłada że miranda tate, która pracuje w wayne enterprises, zabiera sprzęt fox'a i zabija go, a to się pokrywa z pogłoskami. Podpieram moją teorię tym, że zarówno thalia jak i bane byli widziani w tumblerze.
Ciekawa teoria, tylko gdzie Ty masz tam zimę?
kubenson, to może być Bane przed Venomem, poza tym widać na zdjęciach, że Bane jest w luźnych łachach, myśl trochę.
"myśl trochę" - to w sumie było zbędne
"Ciekawa teoria, tylko gdzie Ty masz tam zimę" - hmmm.... można wywnioskować ze zdjęć?
Poza tym, nolan już w bb i tdk nagrywał wiele scen w świetle, bo tak mu było wygodniej, a potem robił z tego np noc, więc wiesz, nie warto się podpierać tym, że teraz wygląda to na dzień i lato, bo wiele scen w tdk było robionych w dzień, a potem przerobionych na noc.
no właśniec - miejmy nadzieję, że bedą przerabiać,
a tak z ciekawości - jakie sceny były w TDK kręcone w dzień a przerobili je na noc?
Potem ci mogę sprawdzić, bo tak dokładnie to nie pamiętam, kiedyś nad tym ślęczałem, ale z zabiciem sędziny surillo, czy jak się to piszę ;) na pewno było nagrywane w pełnym słońcu.
Ale też nie warto ślepo wierzyć w tą zimę... Może zakłada korzuch bo wygląda w nim mroczniej?
Co do nocy to się zgodzę, napewno łatwiej nagrywać w dzień i potem dać efekty na noc, zresztą tdk był prawie w całości pokazany w nocy.
Tak, bane widzi słońce... myśli: założę kożuch, będzie mroczniej. Druga sprawa, nie wierzę ślepo w zimę, bale na konferencji sam mówił o scenach w zimie.
Jak sam wspomniałeś ten dzień może zostać przerobiony na noc... Więc to że ma kożuch w słońcu nic nie oznacza.
Co do ujęć w zimie to podobno tylko niektóre sceny mają być pokazane w zimie. Przekonamy się w lipcu za rok.
Ty sobie zdajesz sprawę, że spoilerujesz w tym temacie główną być może przewrotkę fabularną? To wszystko, co napisałeś jest na 100% prawdą, ale nie wiem, czy każdy chciał o tym wiedzieć przed seansem.
No nie wiem, czy jest prawdą na 100%, już nie raz byłem pewny riddlera, albo nowego kostiumu i co ;)
Galadh, wybacz, ale na głównej nie widać co tu pisze, chyba nikt nie jest geniuszem, że spojrzy i już przeczytał, jak spojrzał na pierwsze zadnie to się domyśla co jest dalej i jak nie chce wiedzieć to nie czyta, druga sprawa, a po co jest to forum? żeby gadać o tym filmie, tu są same spoilery, więc jak ktoś nie chce wiedzieć nic na temat filmu przed premierą, to powinien w ogóle tu nie zaglądać, no bo i w jakim celu skoro nie chce nic wiedzieć?
ps: spójrzcie na to i pomyślcie, że nie jestem specjalistą, a przy tdkr pracują specjaliści z doświadczeniem. http://img838.imageshack.us/img838/3892/beztytuu11p.jpg
Ja o tym wiedziałem już wczoraj, zanim późno w nocy naszego czasu wyciekły te zdjęcia, które dobitnie na to wskazują. Spoilery są na 100% prawdziwe, a kolejni członkowie ekipy podają jeszcze jeden ciekawy motyw, bardzo spoilerowy.
Piszesz o swoich domysłach na temat filmu, a po chwili wjeżdżasz w rejon spoilerów. Po prostu mógłbyś to zaznaczyć. Wszystko, co chciałem powiedzieć.
; )
*SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER*
Ujawnienie się Tali będzie polegało na tym, że pchnie Batmana ostrzem.
Co do ostatnich zdjęć. Obstawiam, że Bane będzie chciał przejąć ratusz, i właśnie pod nim będziemy mieli scenę gdzie nie tylko Batman, ale i cywile Gotham staną do walki, żeby go odbić.
Co do zakończenia filmu, mam nowy pomysł. Skończy się tym, że tożsamość Bruce'a zostanie ujawniona i on nie będzie mógł dalej prowadzić swojej misji. Ale wyobraźcie sobie, że nagle w ostatnich scenach słyszymy o ponownym pojawieniu się Batmana w mieście,a raczej Bruce o tym słyszy :). Nolan zakończyłby wątek swojego bohatera na tip-top, a zostawiłby furtkę dla ewentualnych kontynuatorów :).
Nieee ;) odkrycie tożsamości batmana dla wszystkich... nie ma wtedy radości, gdy wszyscy będą wiedzieć, a bane jak wiemy też chyba tak myśli, że cała zabawa by zniknęła gdyby batman odkrył swoją tożsamość.
Co do ratusza, to sam nie wiem, bardziej mi się wydawało, że bane chce wypuścić wszystkich więźniów, pojawia się policja z batmanem i chcą ich wszystkich powstrzymać.
Kurde Daken, skąd Ty masz tyle wieści? Przyznam, że Twoje możliwości naprawdę mnie szokują. Ale za uśmiercenie Foxa już ich nie lubię!
No cóż, to mój taki konik, hobby, po prostu śledzę zagraniczne serwisy, strony, czytam regularnie komiksy, więc coś tam wiem. Co do tych wieści, dziwi mnie że nolan pozwolił na wyciek tylu informacji ;/
załóż kolejne konto by myśleć że jesteś inteligentnym, wong dla twojej wiadomości to znajomy user ;) widzisz gangster, czy inne 16 założone konto... nie zgrywaj mądrego, bo skoro nim nie jesteś to ci się nie uda.
Znaczy się, że niby ja robiłem jakąś aluzję w kierunku dakena, której ten podobno nie zrozumiał? Bo sam się już zgubiłem. Ech...skąd się tylu tych Zakrzów wzięło, jakby naprawdę jeden nie wystarczał.
Poszukaj tutaj konta niejakiego gangstera sam się przyznał że ma multum kont, ale tak to jest jak się nie ma dziewczyny i przyjaciół, to smutne :/