PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319410
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Kobieta Kot

ocenił(a) film na 9

nie wiem czy to tylko ja mam takie odczucie ale nie mogę się przekonać co do Anne
Heathaway w roli KOBIETY KOTa.
myślałam że po obejrzeniu zwiastunu się to zmieni jednak... hmm... no cóż, jeszcze bardziej
wątpię że da sobie rade!

ocenił(a) film na 8
m_anna

wedlug mnei jest idealnie wybrana :D

m_anna

Według mnie mogłaby grać w Pamiętnik Księżniczki 20 ,ale w tej roli nie ma szans jest zbyt cukierkowa.

użytkownik usunięty
m_anna

Ja na odwrót, na początku nie byłem pewien, ale po zwiastunie jestem przekonany, że Nolan dobrze wybrał

m_anna

No i musiałeś zepsuć mi humor. :) A tak na poważnie to teraz do premiery będzie mnie zżerała niepewność i obawa, a tak żyłem w błogiej nieświadomości, nie zastanawiając się nad tym.

ocenił(a) film na 7
Zathar

po zwiastunie sądzę że Anne
Heathaway dobrze zagra gobiete kot

użytkownik usunięty
Zathar

Ja tam żadnych obaw nie mam. Anne Hathaway spełni pokładane w niej nadzieje, zobaczycie. Nie jest może aktorką najwyższej klasy ale talent ma. Jestem przekonany że ów talent uwidoczni się w TDKR.

ocenił(a) film na 10
m_anna

Ja miałem takie odczucie po obejrzeniu pierwszych fotek, po trailerze jestem już pewny że będzie dobrze ;)

ocenił(a) film na 10
m_anna

Ja nigdy nie miałem wątpliwości. Spośród wszystkich kandydatek Anne nadawała się najlepiej, a to co pokazała w zwiastunie przerosło moje oczekiwania.