PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319410
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje
goter

A na imdb nie ma go w obsadzie.

hr_dooku

W zwiastunie też go nie ma.

ocenił(a) film na 5
goter

Obawiam się że jednak nie wróci;>

Adriann1992

kurde:) szkoda, liczyłem, że chociaż parę minut będzie, w 1 części fajnie zagrał

ocenił(a) film na 5
goter

Rasal Gul się pojawi,ale zagra go inna osoba,pojawi się w formie retrospekcji to pewne,poza tym zobaczysz że Bane też się nieźle spisze;>

ocenił(a) film na 9
Adriann1992

I prawdopodobnie postać Rasal Gula będzie związana z kobietą kotem :)

ocenił(a) film na 5
arobuza23

Wydaje mi się że z Banem.

ocenił(a) film na 9
Adriann1992

Bane ma swoją historię. A kto wyszkolił kobietę Kota?? tak jakoś mi się wydaje. Ale Nolan lubi zaskakiwać tak czy siak nie będę zaskoczony nominacją do oscara dla Toma Hardiego po tym filmie

ocenił(a) film na 5
arobuza23

Bane mocno oberwał ,dlatego nosi maskę,gdzieś o tym pisali.
Myślę że to przez walkę z Rasem.Dlatego pokażą retrospekcje ale jeszcze zobaczymy

ocenił(a) film na 9
Adriann1992

zobaczymy zobaczymy, jednak tak czy owak to będzie chyba najlepszy film 2012 roku. Ale powiem Ci że po zwiastunie i po tym co powiedziała kobieta kot do Bruca Wayna, myślę że ona będzie z Ligi Cieni :)

ocenił(a) film na 5
arobuza23

Myślę że nie będzie w ten sposób..ale wszystko się okażę. I fakt,film roku się szykuje,nie mogę się doczekać aż pójdę do kona:D

ocenił(a) film na 9
arobuza23

Nie zgodze sie zupełnie. : P Catwoman zawsze byla socjalistką, to, ze chce 'wyrównywać' bogatych do biednych nie ma nic wspólnego z LoS. : P

ocenił(a) film na 5
Charism

Ciekawe czy wypadnie lepiej niż pani Pfeiffer

ocenił(a) film na 9
goter

Wielki powrot to nie bedzie, ponoc zagral w jednej scenie. Ale byl na planie, to pewne.

ocenił(a) film na 9
goter

Jeszcze kilka tygodni temu jak patrzyłem był w obsadzie TDKR na IMDb, a tu faktycznie teraz patrze i go nie ma... dziwna sprawa.