PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319390
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

które mam nadzieje, że je ktoś rozwieje. Jeśli, czysto teoretycznie, JGL miałby zagrać Jokera (bo już na forum pojawiły się takie głosy), to w jakich ramach czasowych miałaby się rozgrywać akcja? Oczywiści mogą być retrospekcje, ale to nie jest przekombinowanie, nawet jeśli film będzie długi.
I jeszcze jedno... Przeczytałem w necie ( niekonieczne na forum), że John Blake miałby zastąpić Batmana (bale), po tym jak bane złamie mu kark. Tak się zastanawiam, czy to wógóle jest racjonalne rozwiązanie.
Trochę kręce, ale zwiastun mnie trochę nakręcił i ta cała otoczka wokół filmu, że do premiery chyba nie wyrobię..

ocenił(a) film na 8
kolarek

Mam wiarygodne zrodla z zagranicznych stron, ale nie kaz mi ich przytaczac ; )
JGL nie zagra Jokera, tego typu komentarze sa najczesciej typowym trollowaniem, chociaz czasem znajduja sie tacy, ktorzy naprawde wierza w ta teorie, ale nic z planu filmowego nie wskazuje na jej prawdziwosc ; )
Co do zastapienia przez Blake'a Batmana... to jest rowniez teoria.

ocenił(a) film na 8
drzewo_topola

A ja słyszałem jak Bale mówił,że to jego ostatni Batman.Kto to jest John Blake?Pierwsze słyszę i to już wystarczy by nie dostał tej roli.
Najgorsze jest to że to pewnie i Nolana ostatni Batman ehh.

ocenił(a) film na 8
CichyMorderca

a chciałbyś jeszcze kolejne Batmany od niego? nawet Nolanowi kończą się pomysły. trzy części to odpowiednia liczba

Mr_Grieves

Dokładnie! Porządna trylogia i koniec. A później to można coś innego, nowego zrobić. Piraci z Karaibów też miały po trylogii czwartą część i co??? Wyszło jak wyszło...

ocenił(a) film na 8
Mr_Grieves

Batmany Nolana są świetne,pewnie już dziś są plany na następne i następca pewnie to spier*oli,tak jak to było właśnie z Piratami(inny reżyser i od razu tragedia) jak i z Batmanami po Burtonie przed Nolanem.
Co do pomysłów Nolana to jestem spokojny szczególnie,że co 2 głowy to nie jedna(Jonathan Nolan).

Jeb*ć ja chcę Nolana ,bo to gwarancja jakości.

drzewo_topola

Ludzie oglądajcie trailer dokładnie. JGL jest w nim z pistoletem i normalną twarzą, więc na 99% nie będzie to Joker.