PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319410
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

taką nagrąde TDKR otrzymał.
http://www.batcave.stopklatka.pl/index.php/2011/10/the-dark-knight-rises-najbard ziej-oczekiwanym-film

ten film zasługuje na takie miano

mrPARADOKS

Bardzo dobrze że nie "Hobbit".

użytkownik usunięty
neo_angin

Osobiście wybierałbym właśnie między Hobbitem, a tDKR. ...Bo cóż innego? Avengers? ;)

Tego nie mówię, ale jestem zawiedziony filmowym WP i na "Hobbita" nie czekam.

użytkownik usunięty

Bond 23

O ile w ogóle wyjdzie w 2012.

ocenił(a) film na 4
Sebu_BGZ

"Prometeusz"

użytkownik usunięty

Bond.. Mój nr 3 na liście :) A potem Niezniszczalni 2.

ocenił(a) film na 8
neo_angin

Ja jednak bardziej wyczekuję Hobbita. Co jak co, ale prawdziwie epickiej opowieści nie mieliśmy od czasów Władcy Pierścieni więc prawie dekady.

ocenił(a) film na 8
Vir00z

hobbit , tdkr , niezniszczalni , bond 23 ,

użytkownik usunięty
mrPARADOKS

No, teraz, skoro wiemy, że przez MI4 będzie 6 minut nowego Batmana to oczywiście najbardziej wyczekiwanym filmem będzie MI4 :-D Chociaż nie wiem to nie aby koniec 2011.. ?

ocenił(a) film na 7

niewiadomo jak to bedzie w polskich kinach

23 grudnia u nas w kinach.

neo_angin

Najbardziej oczekiwany film w Stanach,bo jeżeli chodzi o Polske i Europe to napewno Hobbit.

A to moja lista najbardziej oczekiwanych filmow 2012 roku:
1.Hobbit
2.Dark Knihgt Rises,Dark Shadow
3.Prometheus,Brave
5.Snow White and the Huntsman,Jack the Giant Killer

narin2o3

Tak w ogóle to ja najbardziej oczekuję nowego Spider-mana bo jestem ciekaw co z tego wyjdzie. O TDKR jestem spokojny.

neo_angin

po Spidermanie nie spodziewałbym się za wiele, chociaż możliwe że będzie lepszy od pierwszych trzech filmow.

Jeśli chodzi o najbardziej oczekiwany film przez Polaków, to nie wiem dlaczego tak usilnie próbujecie wmówić, że na TDKR nie czeka ich tak wielu. Nolan to juz nie jest raczej jakiś "bezavatarowiec" i nawet w tym kraju ludzie potrafią go skojarzyc (a jak nie, to chyba każdy widział Ledgera-Jokera, co już jest pewnnego rodzaju zachętą dla przeciętnego zjadacza popcornu), myślę że zarobi minimalnie mniej jedynie od Hobbita (na którego z czystej ciekawości sam się wybiorę, chociaż fanem Władcy Pierścieni nie jestem).

Sebu_BGZ

Ja właśnie sporo oczekuję bo pierwszy film tego reżysera był zaskakująco świetny jak dla mnie. Niewiele trzeba żeby był lepszy od starej trylogii. Jeśli chodzi o "Hobbita" to nie mam już żadnych oczekiwań bo dla mnie Jackson zupełnie nie wykorzystał potencjału WP, a biorąc pod uwagę że "Hobbit" to słabsza książka to nic nie oczekuję. Mógł Del Toro być reżyserem.

użytkownik usunięty
mrPARADOKS

Mój top 10 oczekiwanych:
1. Prometeusz.
2. The Dark Knight Rises
3. The Amazing Spider-man
3. Hobbit cz1
4. Pirania 3DD
5. Królewna i Łowca
6. Skyfall.
7. 47 ronin.
8. World of Z