taką nagrąde TDKR otrzymał.
http://www.batcave.stopklatka.pl/index.php/2011/10/the-dark-knight-rises-najbard ziej-oczekiwanym-film
ten film zasługuje na takie miano
Osobiście wybierałbym właśnie między Hobbitem, a tDKR. ...Bo cóż innego? Avengers? ;)
Ja jednak bardziej wyczekuję Hobbita. Co jak co, ale prawdziwie epickiej opowieści nie mieliśmy od czasów Władcy Pierścieni więc prawie dekady.
No, teraz, skoro wiemy, że przez MI4 będzie 6 minut nowego Batmana to oczywiście najbardziej wyczekiwanym filmem będzie MI4 :-D Chociaż nie wiem to nie aby koniec 2011.. ?
Najbardziej oczekiwany film w Stanach,bo jeżeli chodzi o Polske i Europe to napewno Hobbit.
A to moja lista najbardziej oczekiwanych filmow 2012 roku:
1.Hobbit
2.Dark Knihgt Rises,Dark Shadow
3.Prometheus,Brave
5.Snow White and the Huntsman,Jack the Giant Killer
Tak w ogóle to ja najbardziej oczekuję nowego Spider-mana bo jestem ciekaw co z tego wyjdzie. O TDKR jestem spokojny.
po Spidermanie nie spodziewałbym się za wiele, chociaż możliwe że będzie lepszy od pierwszych trzech filmow.
Jeśli chodzi o najbardziej oczekiwany film przez Polaków, to nie wiem dlaczego tak usilnie próbujecie wmówić, że na TDKR nie czeka ich tak wielu. Nolan to juz nie jest raczej jakiś "bezavatarowiec" i nawet w tym kraju ludzie potrafią go skojarzyc (a jak nie, to chyba każdy widział Ledgera-Jokera, co już jest pewnnego rodzaju zachętą dla przeciętnego zjadacza popcornu), myślę że zarobi minimalnie mniej jedynie od Hobbita (na którego z czystej ciekawości sam się wybiorę, chociaż fanem Władcy Pierścieni nie jestem).
Ja właśnie sporo oczekuję bo pierwszy film tego reżysera był zaskakująco świetny jak dla mnie. Niewiele trzeba żeby był lepszy od starej trylogii. Jeśli chodzi o "Hobbita" to nie mam już żadnych oczekiwań bo dla mnie Jackson zupełnie nie wykorzystał potencjału WP, a biorąc pod uwagę że "Hobbit" to słabsza książka to nic nie oczekuję. Mógł Del Toro być reżyserem.