aby ten film był choć w połowie tak spektakularny, jak go zapowiadają -
Hathaway jako Kotka i ten jej gówniany strój, maska Bane'a wzięta z "Piły". No cóż, nie wygląda to zbyt optymistycznie...
Trolle się wynurzają... Tatuś zapewne ci tak mówi dziennie, a teraz sprzedajesz to dalej. Dobra rada - zachowaj to dla siebie.
Wiadomo ze będzie trudny do ogarnięcia dla fana filmów akcji klasy Z. Powinieneś zmienić nick na "Don_gownianego_kina_akcji" lub "Don_kina_akcji_klasy_z".
Facet wypowiedział tylko swoje zdanie a Wy już mu ciśniecie. Śmieszą mnie tacy ludzie...
Co do filmu - Postać Kobiety Kota również mi się strasznie nie podoba, ale za to Bane zapowiada się niesamowicie.
Liczę na godne zakończenie trylogii.
Ja mam spore uzasadnienie dla ciśnięcia mu. Chłop mi cały czas spamuje na privie i mnie już po prostu wk*rwia :).
Jak nie widziałeś to stul ryj!
Jestem po świeżym seansie "Legionisty" - jednego z najlepszych filmów Van Damme'a,
trzeba se teraz przypomnieć inną Klasykę a konkretniej - "Osadzonego" ze Stallonem!
BUHAHAHAHAHAHA. "Legionistę" akurat widziałem i to bardzo przeciętna papka. Jak można coś takiego postawić wyżej niż jeden z największych klasyków w historii. Wiadomo że też "Dawno temu w ameryce", "Chłopcy z ferajny" itd są słabsze od filmów klasy B bo jakżeby inaczej :).
Wątpię żebyś był tak głupi i nie załapał tak oczywistej ironii, ale po twoich wielu idiotycznych wypowiedziach muszę się upewnić.
No nie wiem czy wiesz. Mam tu listę filmów które ci się spodobają:
http://www.imdb.com/chart/bottom
Jakoś dasz radę sobie przetłumaczyć tytuły?
Jeżeli chodzi o Kino Akcji to ja oglądam wysokobudżetowe produkcje
lub niskobudżetowe klasy B, a że ty się miłujesz w Z-ach to już nie mój
problem i skończ mi wmawiać swoje komplexy.
Legionista jest świetny, jeden z lepszych filmów z Van Damem ale i tak nie umywa się do Uniwersalnego żołnierza
kiepski masz gust, u mnie wygląda to tak
1. Uniwersalny żołnierz
2. Strażnik czasu
3. Quest exqvo Krwawy sport
"Nieuchwytny Cel" jest świetnym filmem, 8/10.
Poza tym widziałem wszystkie filmy Van Damme'a od "Krwawego Sportu" zaczynając.
tez widziałem chyba wszystkie ale dawno temu i nie potrafię ich teraz ocenić ale te co wyżej wymieniłem najbardziej mi się podobały natomiast najsłabszy chyba był Zakon i Universal Soldier: Regeneration!
"kiepski masz gust"
Ameryki to żeś nie odkrył? Czemu Captain tak słabo? Jak dla mnie to jedna z lepszych ekranizacji Marvela. Tylko pierwszego Iron Mana, "X-men", "X-men: First Class" i "Facetów w czerni" postawiłbym wyżej.
początek był jedynie fajny, później film strasznie jechał na schematach i był nudno, akcji też była słaba i w dodatku było jej za dużo.
Chyba za mało było akcji. Jak dla mnie to jeden z minusów tego filmu. Zresztą film przedstawia origin postaci która została wymyślona w latach 40-tych w celach agitatorskich więc zarzut schematyczności nie trzyma się kupy. Dotychczas moim zdaniem to najlepszy film z projektu Avengers. "Thor" był za mało emocjonujący, a "Incredible Hulk" średnio wyreżyserowany.
Mi też Kapitan nie do końca spasił pomimo że jakąś przyjemność jego oglądanie sprawia.
"Zresztą film przedstawia origin postaci która została wymyślona w latach 40-tych w celach agitatorskich" To że w takim celu wymyślono nie oznacza że filmowcy powinni iść po najmniejszej linii oporu, o supermanie też można by powiedzieć że wymyślono go w latach 30-stych jako harcerzyka więc można zrobić schematyczny film a jednak wydaję się że Snyder raczej stara się zrobić coś ciekawego.
Marvel w odróżnieniu od DC stara się trzymać originów swoich postaci. Nawet w tych swoich seriach Ultimate origin mimo lekkich modyfikacji jest bardzo podobny. Mam nadzieję że Snyder odwali dobrą robotę bo nie ukrywam że nie lubię Supermena, ale w jego wykonaniu może być naprawdę dobry.
o gustach się nie dyskutuje... każdy ma swój... ośmieszasz się twierdząc że ktoś ma lepszy gust od czyjegoś
''o gustach się nie dyskutuje...'' normalnie padłem z wrażenie, przyznam że takie takiej riposty się nie spodziewałem
Straznika czasu stawiasz nad Quest, Krwawy sport i Kickboxera ? dla mnie to bardzo średni film albo nawet słaby a co do Lwie Serce to z tego co pamiętam jeden z lepszych filmów Van Demme'a.
Terminator to to nie jest jednak mam wielkie zamiłowanie do filmów o podróżach w czasie
Bardzo przeciętny, ale i tak jeden z 2 filmów z nim po których się nie porzygałem. Drugi to właśnie "Uniwersalny Żołnierz".
Polecam ci dzisiaj film który powinien ci się spodobać:
http://www.filmweb.pl/film/Gigli-2003-37631
Dzisiaj na TV puls.