Może i na trailerach był Hugo Strange, bane i catwoman. Ale! W obsadzie widać kilka innych nazwisk- np. Młody ra's Al Ghul, Ra's al Ghul i talia Al Ghul!
Eeee.... Na początku trailera? Ten głos to był Hugo- tak samo jak w Arkham City.
to był Al Ghul i słowa, które wypowiada w Batmanie Początek... dosłownie, co do wyrazu... radziłbym sobie najpierw zobaczyć dwa poprzednie filmy Nolana. :) W tej części raczej Strange'a nie będzie, powiedziałbym nawet, że na 100%, ale to Nolan, więc nie ryzykuję.
Moim zdaniem trzymają podobny poziom, choć nolan zaserwował nam trochę dojrzalsze sceny i fabułę.
Nie ma za co. A jak myślicie, jak pokarzą Ridlera? I czy to prawda, że Bane przejmie miasto? A czy strój Catmowam będzie wyglądać jak strój Catwoman?
Matko.... Jakie ja mam braki... Kto to wogole jest Ridler ??? Wiem, że są na tym forum prawdziwi fani Batmana, ja zainteresowałam się nim dopiero jak Nolan zaczął go kręcić więc dlatego połowy ludzi co tu wymieniacie to nie znam... :P Hmmm... Widząc po tych fotach to strój Catwoman niezbyt mi się podoba ale co tam, film i tak pewnie będzie świetny :)
Gdybym miał wymienić głównych bohaterów tego uniwersum to: batman, Joker, Gordon, Two face, Scarecrow, bane (jako człowiek, który złamał gackowi kręgosłup)i... Riddler..... CZŁOWIEK ZAGADKA! Grał go Jim Carey w bodajże batman Forever!! Ten mężczyzna w zielonym stroju....
A właśnie, czy film skończy się śmiercią batmana? no wiecie, ostatni film Nolana.... Bane... A on, jak niektórzy wiedzą, złamał gackowi kręgosłup i go zabił. I to kolejny argument, że Batman to najbardziej ludzki i mroczny bohater. nie, nie super bohater, bo to nie dziwadło, które nakłada majtki na spodnie.... I Ma S na gaciach... I lata... I strzela laserem, pajęczyną czy innymi rakietami....
Nie znam uniwersum Batmana zbyt dobrze, ale z tego co mi się obiło o uszy, on go nie zabił, a w dodatku potem Wayne'a nawet poskładali (jakoś tak to było).
A skąd Ci się Riddler wziął? Wiadomo tylko, że będzie Catwoman, Bane, Ra's Al Ghul i chyba epizodycznie tylko Scarecrow
Racja, nie ma go.. A mi się zdawało, że go widziałem... Na jakimś plakacie chyba. Ale OK. I BATMAN UMARŁ. Bane go zabił, a potem jeszcze, pałeczkę po nim przejął NightWing, czyli pierwszy Robin. A tak właściwie- było 5 Robinów ( w tym jeden to kobieta i jeden syn gacka) i 5 batgirl! No i z trzy batmanów i dwóch batmanów... Tyl;ko jeszcze 8 Jokerów i koniec....
Chyba już wiem. Był taki fanowski plakat właśnie z Riddlerem
Na wiki batmana (tej co podałeś wcześniej):
Bane paralyzes Batman, leading Wayne to ask Azrael to take on the role. After the end of "Knightfall", the storylines split in two directions, following both the Azrael-Batman's adventures, and Bruce Wayne's quest to become Batman once more.
Więc wynika z tego że przeżył
Mówimy o innej chronologii... W jednej chronologii jeden bohater ginie, w innej nie!
Poza tym, polecam artykuł na gameplayu: http://gameplay.pl/news.asp?ID=62696 , w którym to jest bane opisany -.- I póki co, takie zakończenie Bruca jest oficjalne. bo np. miller (twórca właśnie Knightfall) pokazał nam Bruce'a Wayne KILKA LAT po zakończeniu działalności. i np. batman beyond, birds of prey, filmy, gry.. To różne Uniwersa, a oficjalnym jest ukazana śmierć batmana.