Hej! Nie wiecie przypadkiem czy Batman Nolana to trylogia? Czy w planach jest czwarta część?
Trylogia. Nolan mówił o tym już od jakiegoś czasu, że ma w planie 3 filmy o Batmanie.
Zgadza sie. Nolan od początku tak planował i mówił o tym że jego Gacek to trylogia. W sumie to nie wiem co o tym myśleć - szkoda że tylko 3 filmy, czy dobrze że zamknie sprawe zanim coś spieprzy.
Z pewnością dobrze, choć niewykluczone, że znajdzie się jakaś pazerna świnia, która dalej będzie chciała pociągnąć tego Batmana. A po Nolanie ciężko będzie komukolwiek zrobić lepszy film o Człowieku Nietoperzu.
Witam zresztą mojego imiennika z Dostojewskiego ;D
Tak jest, od samego początku Nolan planował trylogię. Natomiast WB już zaciera ręce, by ciągnąć dalej markę poprzez... reboot i rozpoczęcie sagi o innym charakterze, która także będzie sygnowana nazwiskiem Chrisa. Tym razem jednak pełnić ma funkcję producenta.
Rodion ja także witam i bardzo mi miło :) Pazerna świnia niestety zawsze sie znajdzie i niestety zawsze zrobi dużo gorszy film. Ja, od Nolana zacząłem swoją przygode z Batmanem i też nie wyobrażam sobie żeby ktoś nakręcił lepsze filmy o Nietoperzu - a widziałem już filmy Burtona i całej reszty .
Galadh - czyli jednak ową pazerną świnią okazało Warner Bros. Rebootowi mówie nie, bo Nolan postawił poprzeczke bardzo wysoko i raczej niemożliwe jest nakręcenie czegoś lepszego od BB, DKR. Nie mam natomiast nic przeciwko żeby ktoś zatańczył z Batman Beyond.
Ja nie mam nic przeciwko aby ktos zaczął nową serię pod warunkiem, że zrobi to naprawdę z wielkim zaangażowaniem jak Nolan. No ale pożyjemy zobaczymy:)