PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319426
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Obejrzyjcie i przesłuchajcie spot 1 z tego co widzę ewidentnie różni się od drugiego zwiastuna.

użytkownik usunięty
Awaria_

Faktycznie z tego co widać głos Bane'a nie został zmieniony i ja się osobiście bardzo z tego powodu cieszę bo brzmi bardzo dobrze, jeżeli chodzi o prolog to też problemów ze zrozumieniem nie miałem więc jest dobrze. Głos ogólnie jest zupełnie inny niż w zwiastunach a brzmi tak samo jak w prologu

Dokładnie, więc kto w taki razie przemawiał, w drugim trailerze?

użytkownik usunięty
Awaria_

Pojawił się nowy spot i słychać jednak lekką obróbkę głosu :(

Jaki nowy? są przecież tylko dwa spoty?

użytkownik usunięty
Awaria_

Link do 3 spotu TV

http://www.youtube.com/watch?v=KQRd2-Kk0JQ

Dzięki, ale spot 4 to jest ta sama kwestia wypowiedzi co w drugim trailerze, więc mało prawdopodobne jest to, że to Bane, Ale co do spot'u 2 nie mam żadnej wątpliwości, że to Bane i dziwne było by to żeby mówił raz tak, a raz inaczej.

użytkownik usunięty
Awaria_

Ten tydzień zapowiada się interesująco. Na razie czekamy na kolejny spot TV, magazyn EMPIRE opublikuje materiały związane z filmem na ok. 23 strony, w niedzielę nowy fragment filmu. Jest na co czekać :)

To świetnie, a ten link co podałeś to spot 4, na trójkę wszyscy czekają jeszcze nie został uploadowany. Tak słyszałem o 23 stronach poświęconemu nowemu Batmanowi, a tak swoją drogą to ten magazyn można kupić w Polsce?

użytkownik usunięty
Awaria_

Kupić w Polsce z tego co się orientuję nie można kupić ale na drugi dzień po opublikowaniu być może dostaniemy skany