Nie powiem, że mam coś przeciwko, ale aktorzy wzięci głównie z Incepcji: Cotillard, Joseph
Gordon-Levitt, Michael Caine.. Muzyka też taka podobna do Incepcji, trochę też jak z Tronu,
więc można powiedzieć, że twórcy filmu wzięli wszystkie najbardziej chwytliwe elementy z
dwóch bardzo dochodowych filmów, do tego świetna obsada, więc mam nadzieję, że film
będzie rewelacyjny.
bo aktorzy dobrze zagrali w incepcji wiec mysla ze ten film tez bedzie tak fajny i duzo osob na niego przyjdzie i zarobi
Jakbyście czytali więcej to wiedzielibyście ,że TDKR jest w klimacie Full Metal Jacket
Jakbyś poczytał więcej to byś wiedział, że jest to niepotwierdzony domysł fanów, który wynika z wyborów obsadowych! :P
Czy ty jasnalilka aby nie jesteś debilem? W "Incepcji" już grał Michael Caine, który jest z Batmanów, a Nolan pracując nad tym filmem po prostu upodobał sobie bardzo trójkę nowych aktorów (JGL, TH, MC) i dął im rolę w ostatnim Batmanie (nic w tym dziwnego, tym bardziej, że w "Incepcji" bardzo dobrze się spisali).
To był raz. A teraz dwa - jak możesz oceniać muzykę, która jeszcze nie powstała? :P W dodatku muzyka z Batmanów w niczym nie przypomina tej z "Incepcji" (także pisanej przez Zimmera) ani tym bardziej "Tronu" (który nie jest "bardzo odchodowym filmem", lecz lekkim sukcesem)...
Ogólnie piszesz same bzdury!!! :-/
Tylko spokojnie ,wiem że takie pisanie jak to na górze wywołuje irytacje ale wyzywanie od debili nie jest potrzebne nawet jak odpisujesz na podobne pytania po raz enty .Wyjaśniłeś mu to więcej tak nie napisze :)
W jaki sposób piszę same bzdury? :D że zwróciłam uwagę, a właściwie wyraziłam radość z powodu że reżyser wziął kilku aktorów z Incepcji, których bardzo lubię, (chodzi mi szczególnie o Cotillard)? To Twoje zdanie : "Nolan pracując nad tym filmem po prostu upodobał sobie bardzo trójkę nowych aktorów (JGL, TH, MC) i dął im rolę w ostatnim Batmanie (nic w tym dziwnego, tym bardziej, że w "Incepcji" bardzo dobrze się spisali)." jest dokładnym powtórzeniem mojego, tylko innymi słowami.
Natomiast pisząc, że muzyka jest podobna do Incepcji i Tronu miałam na myśli powtarzalność schematu (mówiąc że jest podobna miałam na myśli raczej, że jest oparta na pewnych wspólnych dźwiękach, wzmacnianiu tych dźwięków dla uzyskania efektu - przepraszam za wielki skrót myślowy, w jakim to wyraziłam :)
chodzi mi o porównanie dwóch ścieżek dźwiękowych :
tej z Batmana od 0:39 http://www.youtube.com/watch?v=5AP4Z6QB8Yc
i tej z Tronu http://www.youtube.com/watch?v=5AP4Z6QB8Yc
w Incepcji też jest podobny motyw ale teraz nie chce mi się tego szukać.
Niestety wbrew Twojej opinii nie jestem debilem, przykro mi. A jeżeli razi Cię fakt, że wyraziłam swoje zadowolenie z gry moich ulubionych aktorów, to tak jakbym napisała, że fajnie, że jutro ma być słońce, a Ty napisałbyś, że przecież było wczoraj i tydzień temu, więc jestem debilem, że o tym mówię. :)
Pozdrawiam i mniej frustracji życzę.