PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319390
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

http://www.komiksynaekranie.com/_pliki/ups/2011/12/asm_batman.jpg

magneto_

kolejny epic fail magneto. gratólacje znowu tylko ty sie z czegoś śmiejesz

Fisher00

Ehh...

ocenił(a) film na 8
magneto_

Fajny plakat, ale bez szans, sam wiesz, różne wytwórnie.

Doktor_Wong

No wiem, wiem, ale mimo wszystko, było by fajnie xD

Też nie rozumiem niektórych osób, jest tyle ludzi którzy mają talent i umiejętności do rysowania i mogliby taki komiks wydać... ale nie zrobią bo nie wiem... nie chce im się?
Gdybym ja był w tym lepszy to bym walnął taki komiks xD

magneto_

Na tym plakacie powinni zmienić tytuł na "Bane: Ultimate Badass". Wygląda to jakby na*ebał Gackowi i chciał się dobrać do do dupy przestraszonego Pajączka :)

Grievous

Czy ja wiem xD

Bardziej wygląda na to iż batman i spidey walczyli z bane'm, w parterze poległ batman i spidey obrał taktykę by walczyć na dystans, w końcu jest silniejszy niż bane, ale też siła bane'a wzrasta, może strzelić siecią w oczy by go czymś zająć, albo całego oblec w sieci i rzucić o ścianę, różne są drogi xD

Kurde, gdybym miał lepsze umiejętności rysownicze, to bym zrobił taką historię xD

ocenił(a) film na 9
magneto_

Że kto? Że Peter Parker jest silniejszy niż Bejn?

Charism

No hej, mimo wszystko, bane jeśli mówimy o filmowym nie będzie posiadał wydaje mi się siły większej niż tona, a peter parker już jako spider-man ma siłę uzależnioną po części od jego emocji, raz podniósł w walce z rhino ponad 60 ton, ale i tak mimo wszystko 5 ton dla niego to jak pierdnąć.

ocenił(a) film na 9
magneto_

Plakat sam w sobie jest mega. ;D Ot, taka zabawa forumowiczow SHH! ;p

Charism

Ale ten plakat także potwierdza koncepcję tego iż nowy film o spideyu będzie mocno mroczny, w stylu batmanów nolana, już na stronie oficjalnej tasm, jest notka iż peter będzie chciał się dowiedzieć dlaczego jego rodzice zniknęli, więc będzie położony nacisk na realizm sytuacji i postaci, czyli to czego brakowało w spider-manach raimiego.
Tak więc jeśli będzie sequel, to wreszcie pokażą że norman osborn to prawdziwy sku***el, a nie taki ktoś kto miał pecha bo w głębi duszy jest dobry, jak to było u raimiego xD
Bo jak wiemy, to oscorp będzie stał za tym iż parkerowie zniknęli, czyli sam osborn.

ocenił(a) film na 9
magneto_

No nie wiem. Niby wszystko wskazuje na to, zę bedzie mroczniej i poważniej, ale jakoś... nie wierzę.

Poza tym - nie chcę Osbornów znowu.... Jest tyle przeciwników. Ech.

No i ja chce Black Cata. : p Anty-Mary Jane-Team! ;d Nigdy jej nie lubiłem.

Charism

1. Dlaczego nie wierzysz? czy dali co plastikowego? nawet poważniej i mroczniej podeszli do przemiany po ugryzieniu, peter ma odchyły typu reakcja, do tego niby sieć wychodzi z tej rany po ugryzieniu, jestem ciekawy o co chodzi.
2. Stary, ale to tak jakby odsunąć od bruce'a wayne'a wątek jokera... Poza tym Norman Osborn został fajnie przedstawiony u Raimiego, ale jako miła postać, to nie był Osborn którego ja znam, a przecież jest mocno powiązany z peterem, bo zabił jego ukochaną czyli gwen, dalej, tutaj jest dużo powiązań z oscorpem... przecież Norman Osborn jest tym kim luthor dla supermana :/
A jeśli będzie to wszytko o niebo lepiej przedstawione, to czemu nie?
3. No i tu niespodzianka, zapomniałem jak się ta postać nazywa, ale w filmie będzie dziewczyna która zafascynowana spider-manem także zostanie bohaterką, a to sprowadzi na petera kolejną odpowiedzialność za to jak działa na młodych ludzi, bo sam ma SUPER moce i jest COOL jako spider-man.

ocenił(a) film na 9
magneto_

1) Końcówkę trailera. : P Poza tym osoba rezysera nie ma u mnie za grosz zaufania. To debiutant wręcz. Ale nie przekreślam. Jestem tylko sceptyczny.
Poza tym - może być 'poważniej', ale nie będzie 'mroczniej'... To Spider-Man, to nie jest mroczna postać. : )
2) Nie, bo nie lubię Osbornów ; p Wolałbym Kingpina. : P No, ale rozumiem, że Osbornowie są bardzo mocno powiazani z historią Petera. Byle tylko nie było żadnych Goblinów.
3) No i oby to była Felicia Hardy! ;D

Charism

1. No wiesz, każdemu trzeba dać szansę, a gość po wywiadach mam wrażenie, że wie co robi, tak, w dodatku ma na koncie dobre teledyski i jeden film. Poza tym wiesz, musiał przejść przez różne rozmowy i przedstawić musiał to, jak on widzi ten film.
I tu się nie zgadzamy xD W obecnych komiksach, jeszcze przed zawarciem umowy z "diałbem" spidey był na prawdę mroczny, a tutaj mamy historię z lizardem, czyli mamy torment np xD
2. W tej podobno ma być proto goblin, więc może być w drugiej części lub 3, to jak zginie gwen przez green goblina.
A kingpin, to nie wiem... z jednej strony jest powiązany z parkerem, ale z drugiej, bardziej z daredevilem, a do niego ma chyba prawa 20 century fox, ale kto to wie, jak to jest :/
3. Achaaa xD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
magneto_

1) Które to teledyski? ;p Wybacz, ze Cie tak wykorzystuje, ale nie mam czasu szukac... ;p No, ale fakt, czymś zaimponować musiał.

Diabłem? Od razu mówię, że SM znam tylko z Animated series z 94 roku i filmów Raimiego >.< (no i z tego co czytałem o komiksach).

2) No wiem, wiem... Ale nawet jeśli nie Kingpin, to i tak troche villainów jest. ; p Marzy mi się dobrze przedstawiony Carnage ;D

Charism

1) Zaraz poszukam, bo wyszedł nowy trailer the avengers, jest na comicbookmovie.com xD
Tak, umarła ciocia may, więc z mephistofelesem, tym który dał moce ghost riderowi, zawarł umowę, on zwróci mu ciocie may, wyczyści ostatnie wydarzenia (dlatego też peter stracił dodatkowe moce, noktowizji, wydzielania sieci z nadgarstków i przyklejania się do czego chce, całym ciałem) ale on nigdy nie pozna mary jean watson, peter zgodził się, ale teraz ma inny problem czyli spider island xD
2) A ja bym chciał taki specyficzny klimat z mysterio i kravenem xD

Charism

Jesse McCartney: Up Close
Green Day: International Supervideos!
No Doubt: Return of Saturn
3 Doors Down: Away from the Sun

To są teledyski i jakieś dvd zespołów, nie wiem dokładnie, ale ogólnie zbiera dobre recenzje w takich rzeczach.

ocenił(a) film na 9
magneto_

Argh, nowy trailer Avangers, a ja nic o tym nie wiem, bo akurat odpuscilem sledzenie Avangers Board na SHH .;p Ech. : P Dzieki za cynk.

Boze, ale pokopane ; p Marvel ;D Czekaj, czyli, ze on wypuszczal siec z andgarstka, tak jak to jest w Ultimate?

2) O, Mysterio byłby fajny : P

Okej, pooglądam. : )

Charism

1. W ultimate to peter ma normalnie wyrzutnie i tak apropo w ultimate peter nie żyje, teraz czarnoskóry 13 letni chłopak jest spider-manem i ma dodatkowe moce, jak zaginanie światła iż jest niewidzialny i to iż dotykiem paraliżuje tego kogo chce.
2. W głównym świecie 616, miał takie moce bo ewoluował, ale potem jak mówiłem co zrobił i znowu ma to co miał, czyli także wyrzutnie sieci.

użytkownik usunięty
magneto_

Sory ze ja nie w temacie ale chodzi wam może strona Batcave mi niee

Chodzi mi forum, a strona o star wars (bastion) i batcave nie, ostatnio jak wszedłem w news batcave z newsa na "fejsbuku" to działało, ale teraz znowu nie działa :/

użytkownik usunięty
magneto_

bo wiesz mi już jakiś czas nie chodzi a teraz pisze cos takiego

,, It works! This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.''

nie wiem co robić może sie samo włączy później

Mam identycznie co do słowa, prace na serwerze lub coś takiego.

Z facebook'a wchodzi mis trona na bezpośrednie strony, wpisz sobie w wyszukiwarkę na fejsie i tam wpisz batcave i tam też masz newsy i z nich to wchodzi strona.

użytkownik usunięty
magneto_

Akurat nie posiadam Facebooka to chyba muszę poczekać ale dobrze ze jest tu chociaż forum bo z mojego otoczenia w szkole za bardzo nikt się tą tematyką ani filmem nie interesuje wiec nie można pogadać.

U mnie to samo... a przepraszam, był jeden, ale gdy np. dopiero kończyli kręcić film green lantern, to on kłócił się że już widział trailer... oczywiście był to fan made, ale się kłócił xD

użytkownik usunięty
magneto_

tak trochę głupio dzielić się swoimi wrażeniami z komputerem, aha dzięki za inf z Facebooka chodzi ale nich naprawią starą strone.

No cóż poradzić, ale dobre i takie rozmowy xD