Czy według Was Hardy zagra odpowiednio Bane? nie wygląda mi na jakiegoś olbrzyma a
Bane właśnie takie był... jak będzie to wyglądać ?
PRZEROBILISMY CHYBA JUZ KAZDEGO WROGAI KUMPLA BATMANA
ale dla jaj calednar girl dzoanna krupa
robin tu wzieliby kogos jak taylor lautner
deadshot jason statham
kapelusznik johnny depp
prometheus van damme
zszas ben foster
firefly dominic west
shark wyglada jak voldemort wiec niech bedzie fiennes
Deadshot - Luke Goss
Firefly - Nestor Carbonell
Amadeusz Arkham - Christopher Lee
Shark - Vin Diesel
Anarky - Michael Fassbender
Prometheus - Vincent Cassel
I jeszcze:
Robin - Logan Lerman
Batgirl - Isabel Lucas
Bullock - Michael Madsen
Kobieta Kot- Emily Blunt
Szalony Kapelusznik- Matthieu Amalric
Bane- Jason Momoa
Riddler- Johnny Depp
Azrael- Francois Arnaud
Victor Zsarz- Arnold Vosloo
Clayface- Dominic West
Nyssa al Ghul- Emilia Clark
wayne jest biznesmenem tory odziecziczyl fortune po tragicznie zmarlych rodzicach po latach nie jest w stanie pogodzic sie z pprzeszloscia . gdy organizuje przyjecie na ktore zaprasza swoich znajomych , do budynku wdzieraja sie bandyci ,wszyscy goscie gina ale jemu udaje sie przezyc, obwinia sie o los rodzicow i znajomych, postanawia dopilnowac oczysczzenia gotham z przestepcow oraz sparwaic by nikt nie cierpial tak jak on,tworzy rozne wersje kostiumow i gadzetow ktorych ma uzywac do pomagania ludziom
Ciekawe... A jakiego villana byś wpierw postawił na jego drodze ... A sama koncepcja masakry na przyjęciu jest ciekawą analogią do śmierci jego rodziców, powiedzmy finalnym bodźcem do przemiany w Batmana.
ja nienawidze wszystkiego zwiazanego z pedalstwem . ciebie bym zabil od razu bo na zabijanie takiego idioty szkoda zbyt duzo czasu
nie wiem czy twoja matka miala jakies pole ze bo nie wiem jak takiego buraka urodzila
haha, siedzą dwa nołlajfy bez przyjaciół cały dzień na filmwebie i wypisują głupoty. wyjdźcie czasem z domu psie zjeby
tak, wychodzisz. bo cię stara wysyła do sklepu po chleb. smutne masz życie człowieku
Wrócę do tematu.WIdziałem na zwiastunie posture Bane'a czyt. Hardego,do Warriora nabrał masy miesniowej co uda sie też w Batmanie,myśle że jesli chodzi o Bane'a to Nolan nie mógł Idealniej trafić z Hardym świetne obsadzenie roli,nawet może jak się postara dostanie nominacje do Oscara takie jest moje zdanie :)