PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319390
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Tak więc wg plotek z różnych portali na temat filmów komiksowych.

ocenił(a) film na 9
magneto_

Radzę nie słuchać takich plotek. Światowa premiera "Sherlock Holmes: Gra cieni" jest planowana na 15 grudnia (polska dopiero gdzieś na początku stycznia), a pełny zwiastun "Mroczny Rycerz powstaje" ma się pojawić w kinach dzień później - 16 grudnia. W sieci ma się pojawić oficjalnie dopiero po około dwóch-trzech dniach (o ile nie wycieknie wcześniej). Dzisiaj niby ma być specjalna prezentacja prologu (tylko i wyłącznie) dla amerykańskiej prasy.

ash_williams85

No i tu się mylisz, dzisiaj ma być oficjalnie w sieci, wypuszczone wcześniej, niby prolog i trailer też uważane były za plotki wcześniej, a teraz?...

ocenił(a) film na 10
magneto_

No tak nikt nie był pewny czy będzie trailer TDKR xD

magneto_

Może jest to związane z operacją "early bird" ? http://www.komiksynaekranie.com/2011/12/rusza-operacja-ranny-ptaszek/ Jeśli tak to o 19 trailer będzie w sieci. :D

John_Shepard

Nie, early bird jest związane z prologiem, tam będzie.... i tu nie będę spoilerować, z resztą to co się znajduje w prologu już jest w sieci, teraz czekamy na trailer :D

ocenił(a) film na 7
magneto_

http://www.batcave.stopklatka.pl/index.php/2011/12/nowy-zwiastun-the-dark-knight -rises-ju-dzi/
raczej mało prawdopodobne

mrPARADOKS

To nie ma związku z tym early bird, tylko z tym iż pewien portal, magazyn, nie wiem dokładnie, dał opis poprawny prologu a potem dodał że dzisiaj będzie zwiastun, bo była taka rozpiska premier zwiastunów.

ocenił(a) film na 7
magneto_

na oficjalnej stronie TDKR jest jakieś nagranie

użytkownik usunięty
mrPARADOKS

Ktoś podaje cyfry. Podejrzana sprawa. Może to jakiś kod ...

ocenił(a) film na 7

podobno to numery sal kinowych gdzie będzie wyświetlany prolog

użytkownik usunięty
mrPARADOKS

No to chyba wszystko jasne. Cała ta Operation Early Bird to właśnie mapka z salami w których będzie Prolog. W sumie nie tego się spodziewałem ale ciekawie to wszystko zrobione :)

ocenił(a) film na 7

szkoda że w polskich kinach nie będzie prologu

użytkownik usunięty
mrPARADOKS

Pewnie, że szkoda. No cóż życie. Pociesza mnie fakt, że już wkrótce dane mi będzie doświadczyć emocji jakie zapewne będą towarzyszyć podczas oglądania pełnego zwiastunu TDKR :)

mrPARADOKS

Od tego jest mapka:
http://operationearlybird.com/map.html

Zwiastun podobno może być dzisiaj. Ciekawe.

neo_angin

Dziwne, miał być w nocy, ale nie znam się na godzinach w usa i pl, tak więc obstawiam, że dziś w nocy, będzie.

magneto_

Zobaczymy. Na batcave też spekulowali w newsie.

magneto_

Pojawiło się dementi na CinemaBlend. Czyli jednak poczekamy.

magneto_

U nich jest teraz 13-14 więc jak u nich będzie wieczorem lub w nocy, to u nas będzie jakoś rano chyba.

ocenił(a) film na 9
neo_angin

Na IMDB ani słychu, więc plotka pewnie.

suicide_machine

Już zdementowana jak pisałem wyżej.

ocenił(a) film na 9
magneto_

No stary, to mnie zaskoczyłeś :)

ash_williams85

Zobaczymy, zobaczymy, jest jeszcze czas i może wyjść.

ocenił(a) film na 7
magneto_

mało realne jest to by zwiastun TDKR pojawił się w sieci oficjalnie przed premierą sherlocka Holmesa 2 napewno zwiastun bedziemy mogli zobaczyć po premierze tego filmu

użytkownik usunięty
mrPARADOKS

Też tak myślę, ale co to będzie za radocha jak wreszcie wypuszczą trailer :D

ocenił(a) film na 7

na podstawie trailera można będzie wywnioskować styl i ukształtowanie filmu