Dziś miałam okazję widzieć trzeci zwiastun przed seansem DS.Trailer robi całkiem inne wrażenie na dużym ekranie.Coś pięknego,natomiast muzyka Hansa sprawia ,że przechodzą ciary po plecach :) życzę aby każdy z was miał okazję się o tym przeonać ;)
Taki sam efekt jeżeli chodzi o ciary miałem dzięki moim głośnikom :) ale oczywiście w kinie dużo lepiej. Na szczęście 27 lipca ten sam efekt potrwa ponad 2 godziny :)
Byłem dzisiaj i na Avengers i na Mrocznych Cieniach.Przed Avengersami wyświetlili zwiastun Prometeusza i muszę przyznać, że na dużym ekranie jest po prostu miazga, koniecznie trzeba zobaczyć w kinie.Szkoda może, że jest w tym 3D, ale w sumie nie jestem jakimś wielkim przeciwnikiem tej nowinki.Co do Mrocznych Cieni, to wyświetlali właśnie przed nimi ostateczny trailer TDKR.No cóż, nie jestem jakimś wielkim fanem batmana i nie czekam na ten film z jakimś ogromnym zniecierpliwieniem, ale w kinie na pewno go obejrzę.Jest to jeden z tych filmów, na które warto wydać trochę pieniędzy.Dodatkowo jest w 2D i jest to jeszcze najdłuższy film Nolana, 2h 40 min.Ciesze się, że Nolan robi właśnie tak długie filmy.
potwierdzam, przed Dark Shadows (CC, Toruń) był najnowszy zwiastun Mrocznego Powstającego Rycerza.
http://www.youtube.com/watch?v=g8evyE9TuYk <-- chodzi wam o ten trailer czy jeszcze jakiś inny?