PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319424
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Dziś miałam okazję widzieć trzeci zwiastun przed seansem DS.Trailer robi całkiem inne wrażenie na dużym ekranie.Coś pięknego,natomiast muzyka Hansa sprawia ,że przechodzą ciary po plecach :) życzę aby każdy z was miał okazję się o tym przeonać ;)

użytkownik usunięty
Matylda119

Taki sam efekt jeżeli chodzi o ciary miałem dzięki moim głośnikom :) ale oczywiście w kinie dużo lepiej. Na szczęście 27 lipca ten sam efekt potrwa ponad 2 godziny :)

Matylda119

Byłem dzisiaj i na Avengers i na Mrocznych Cieniach.Przed Avengersami wyświetlili zwiastun Prometeusza i muszę przyznać, że na dużym ekranie jest po prostu miazga, koniecznie trzeba zobaczyć w kinie.Szkoda może, że jest w tym 3D, ale w sumie nie jestem jakimś wielkim przeciwnikiem tej nowinki.Co do Mrocznych Cieni, to wyświetlali właśnie przed nimi ostateczny trailer TDKR.No cóż, nie jestem jakimś wielkim fanem batmana i nie czekam na ten film z jakimś ogromnym zniecierpliwieniem, ale w kinie na pewno go obejrzę.Jest to jeden z tych filmów, na które warto wydać trochę pieniędzy.Dodatkowo jest w 2D i jest to jeszcze najdłuższy film Nolana, 2h 40 min.Ciesze się, że Nolan robi właśnie tak długie filmy.

użytkownik usunięty
Matylda119

potwierdzam, przed Dark Shadows (CC, Toruń) był najnowszy zwiastun Mrocznego Powstającego Rycerza.

ocenił(a) film na 5
Matylda119

http://www.youtube.com/watch?v=g8evyE9TuYk <-- chodzi wam o ten trailer czy jeszcze jakiś inny?

pot3r

Ja widziałem właśnie ten trailer...

pot3r

Tak,ten.

ocenił(a) film na 5
Matylda119

Ee już miałem nadzieję, że jakiś nowy zmontowali :)

użytkownik usunięty
Matylda119

przed "Raid" również jest ten trailer