PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319390
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2011/350/7/4/the_dark_knight_mumbles_by_jackoo zy-d4j8wj6.jpg

Co o tym myślicie, naprawdę się to tak skończy?

magneto_

Myślałem że to z planu albo oficjalne, a tu rysunek.

hr_dooku

Nie chodzi o to, że rysunek...

magneto_

Na ryczeniu się nie skończy.

ocenił(a) film na 10
magneto_

Nawet się uśmiałem xD Batman trafił na bratnią duszę.

MatiZ_3

Poprzedni user, nie zrozumiał żartu i spalił go na miejscu xD

magneto_

No i dobrze.

hr_dooku

Aha...

ocenił(a) film na 8
magneto_

"Na ryczeniu się nie skończy."

Reczywiście hr_dooku mocno dowalił.

magneto_

oco tu chodzi? jeśli to ma być śmieszne to nie jest. to ty zaliczyłeś epic fail magneto

Fisher00

No właśnie, nie zrozumiałeś... także, więc nie mam powodu by czuć że spaliłem...

ps: nie sąduj tak z tym epic fail, bo jak możesz oceniać, skoro jak piszesz... "oco tu chodzi?"

magneto_

no bo niewiem oco tu chodzi bo jakieś debilne komixy zapodajesz co chyba tylko ty je rozumiesz

Fisher00

1. Używaj jakiejkolwiek interpunkcji.
2. Debilny komiks? nie, raczej wyrafinowany, bo mocny, tyle że trzeba myśleć.
3. Nie, rozumie je większość, która rozumie także śmieszne rzeczy w batmanach nolana np... i tutaj sobie dopowiedz by zrozumieć, ale nie zrozumiesz, bo tylko Ja rozumiem ten debilny komiks.

magneto_

3. hahh sam przyznałeś że komix jest debilny
2. noto jak taki jesteś mondrala to może wytłumaczysz oco chodzi w tym komikxie?
1. no chyba ty nie urzywasz

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
magneto_

Magneto, po co wdajesz sie w pyskówki z Fisherem? To tylko psuje forum.

Ale IMHO sie tak nie skończy, bo ja Bale'a w TDK rozumiałem i tak samo rozumiem co mówi Hardy w prologu/trailerach... To tylko dumb americans nie potrafia zrozumieć swojego jezyka.

Charism

Ale nie, tak serio, to wiesz, w komiksach batman mówił lekko zmienionym, charczącym głosem i keaton to świetnie pokazał, potrafił mówić naturalnie jako wayne, jako batman, a jednak głosy się różniły.
A bale trochę dał czadu, bo przyznasz, że te charczenie brzmi fajnie gdy krzyczy, ale gdy gada cicho? xD musi mieć nieźle zdarte gardło xD

ocenił(a) film na 9
magneto_

Wcale nie, chyba metalu nigdy nie słuchałeś. : P Technika zwana 'growl' wcale nie niszczy gardła, wychodzi z przepony, a tak też właśnie mowi Bale. : p Mnie się to podoba, ale rozumiem, ze nie musi. ;)

Ale fakt faktem, ze Keaton był i będzie najlepszym Batmanem ever. Zwłaszcza ten z Returns.

Charism

Wiem co, to growl... ale bruce wayne nie musi koniecznie wiedzieć takich rzeczy i ćwiczyć gardła :/

magneto_

ps: fakt, keaton, best batman ever xD

tak bym chciał 3 batmana w reżyserii burtona w konencji the dark knight returns xD