http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2011/350/7/4/the_dark_knight_mumbles_by_jackoo zy-d4j8wj6.jpg
Co o tym myślicie, naprawdę się to tak skończy?
No właśnie, nie zrozumiałeś... także, więc nie mam powodu by czuć że spaliłem...
ps: nie sąduj tak z tym epic fail, bo jak możesz oceniać, skoro jak piszesz... "oco tu chodzi?"
1. Używaj jakiejkolwiek interpunkcji.
2. Debilny komiks? nie, raczej wyrafinowany, bo mocny, tyle że trzeba myśleć.
3. Nie, rozumie je większość, która rozumie także śmieszne rzeczy w batmanach nolana np... i tutaj sobie dopowiedz by zrozumieć, ale nie zrozumiesz, bo tylko Ja rozumiem ten debilny komiks.
3. hahh sam przyznałeś że komix jest debilny
2. noto jak taki jesteś mondrala to może wytłumaczysz oco chodzi w tym komikxie?
1. no chyba ty nie urzywasz
Magneto, po co wdajesz sie w pyskówki z Fisherem? To tylko psuje forum.
Ale IMHO sie tak nie skończy, bo ja Bale'a w TDK rozumiałem i tak samo rozumiem co mówi Hardy w prologu/trailerach... To tylko dumb americans nie potrafia zrozumieć swojego jezyka.
Ale nie, tak serio, to wiesz, w komiksach batman mówił lekko zmienionym, charczącym głosem i keaton to świetnie pokazał, potrafił mówić naturalnie jako wayne, jako batman, a jednak głosy się różniły.
A bale trochę dał czadu, bo przyznasz, że te charczenie brzmi fajnie gdy krzyczy, ale gdy gada cicho? xD musi mieć nieźle zdarte gardło xD
Wcale nie, chyba metalu nigdy nie słuchałeś. : P Technika zwana 'growl' wcale nie niszczy gardła, wychodzi z przepony, a tak też właśnie mowi Bale. : p Mnie się to podoba, ale rozumiem, ze nie musi. ;)
Ale fakt faktem, ze Keaton był i będzie najlepszym Batmanem ever. Zwłaszcza ten z Returns.