PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319410
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Czy widział ktoś już zwiastun Gacka w polskich kinach????? Jeśli tak to gdzie i przed jakim filmem:)

ocenił(a) film na 8
Connor_John

W multikinie w Zabrzu przed Sherlockiem Holmsem w zeszłą sobote

ocenił(a) film na 9
dariusz91

Multikino Warszawa, Złote Tarasy - przedpremiera Sherlocka 2 1 stycznia

ocenił(a) film na 9
Connor_John

Na filmwebie i YT są oby dwa więc nie musisz iśc do kina by je obejrzeć :) chociaż ja widziałem jakiś jeszcze jeden ale gorszej jakości, w nim było więcej ujęć z podawania venom`u (jadu) Bane`owi, czyli w sumie jego powstanie jako projektu super żołnierza:) no i kobietą-kotem. Oto on http://www.youtube.com/watch?v=zcBOlI3aBUg

użytkownik usunięty
mitre

To jest oczywiście FAKE. Łatwo rozpoznać na nim ujęcia z BB, tDK jak i innych filmów np Blade II.
On powstał w czasach gdy zasugerowano występ Robina Williamsa jako dr Hugo Strange, stąd też jego obecność w zwiastunie.

ocenił(a) film na 7
Connor_John

Przed Sherlockiem leci starszy zwiastun, ten w którym Bane jest pokazany jedynie plecami gdy idzie w stronę Batmana, a Gordon leży na łóżku szpitalnym

ocenił(a) film na 9
katedra

No ja akurat przed Sherlockiem w Heliosie widziałem akurat ten drugi więc to nie ma żadnej zasady że może być ten czy tamten :) nie wiem na jakiej zasadzie kina trailery dobierają, więc nie powiem czemu akurat tak jest:)

ocenił(a) film na 8
katedra

Ja tez przed Sherlockiem widziałem ten nowy zwiastun, także nie ma reguły.

Connor_John

Kraków CC Kazimierz. Przed Sherlockiem Holmesem 2. Wczoraj byłem. Zwiastun jest nowy.

Connor_John

Potwierdzam, przed Sherlockiem puszczają najnowszy zwiastun.

ocenił(a) film na 8
Juby_

ciekawe, czy bedzie przed "Dziewczyna z tatuazem".

ocenił(a) film na 9
drzewo_topola

byłem przed Holmesem i widziałem:) Szczerze to ja już go widziałem w necie, ale w kinie to zupełnie co innego, serce podeszło pod gardło przez te 2 minuty:) No i te poruszenie na sali gdy się skończył a na ekranie pojawił się napis THE DARK KNIGHT RISES :D

ocenił(a) film na 8
Connor_John

Ktoś już był i puszczali zwiastun przed "Dziewczyną z Tatuażem"? Jutro się wybieram i fajnie by było zobaczyć dodatkowo, heh ; )

ocenił(a) film na 7
drzewo_topola

przed Sherlockiem Holmesem 2 puszczali zwiastun TDKR jednak w kinie robi wrażenie