PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319410
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

batman 3d

ocenił(a) film na 9

to prawda że nie będzie on emitowany w 3d?

jeśli tak to jest to smutna wiadomość :<

użytkownik usunięty
StrawberryRose

Nolan 3D uważa za rozpraszacz

ocenił(a) film na 9

szkoda, przyjemnie oglądało by się ten film w 3d, jeśli Nolan się nie godzi to nie będzie raczej możliwości obejrzenia go w 3d?

ocenił(a) film na 8
StrawberryRose

Mi się to 3D już przejadło. Moja koleżanka była ostatnio na filmie "3D" , a jedyne co było w 3D no napisy końcowe. ;D

ocenił(a) film na 9
Darkness333

nie chodzi mi o efekty 3d :) chodzi mi o samo 3d, oglądając film czujesz jakbyś w nim był, jakość wydaje się o wiele lepsza a film się czuje, po beggins i dark knight tak bardzo napaliłem się na ten film, szkoda że nie będzie go w 3d :P

ocenił(a) film na 8
StrawberryRose

Niech zakończy trylogię w podobnym schemacie jak do tej pory. Bez eksperymentowania.

ocenił(a) film na 10
StrawberryRose

a mnie to baardzo cieszy, w końcu nie ma większej frajdy niż okulary na okulary...

ocenił(a) film na 10
djathtas

hahahah dobre :)

użytkownik usunięty
StrawberryRose

3D jest dla gimnazjalnych debilów, którzy srają na widok transformersów i innych avatarów. Nolan to mądry gość i takich filmów nie robi.

ocenił(a) film na 9

Dokładnie.

ocenił(a) film na 9

chcesz mnie obrazić czy jak? bo nie łapie, co ma wspólnego inteligencja Nolana z tym że nie robi filmów 3d? zastanów się nad tym co piszesz choć to tylko internet

co do Ciebie grzegorz_021, co Cie tak cieszy? nie lubisz 3d to się ciesz że bilet wyniesie Cie taniej, to jakbym się cieszył że benzyna drożeje bo nie mam samochodu...

użytkownik usunięty
StrawberryRose

Przykro mi, że jesteś gimnazjalnym idiotą. Ale z drugiej strony to nie moja wina.

ocenił(a) film na 9

nigdzie nie napisałem że jestem w gimnazjum ograniczony umysłowo ćwierć mózgu, spytałem czy chcesz mnie obrazić bo jestem miłośnikiem technologii 3d
jeżeli nie potrafisz wymieniać argumentów jak cywilizowani ludzie to opuść mój temat

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9

dostrzegam w tobie straszne ograniczenia umysłowe, typowe dla ulicznej biedoty z herbem jp na bluzie, stwierdzasz że ojciec mnie gwałcił na podstawie postów ? ;'D
opuść ten temat, jest on skierowany do osób pełnosprawnych intelektualnie ;)

ocenił(a) film na 7
StrawberryRose

Całe szczęście, że film nie będzie w 3D.

ocenił(a) film na 7
grzegorz_021

3D to dziadostwo, o prawdziym będziemy mogli porozmawiać za 20, 30 lat. Tymczasem 2d górą :)

ocenił(a) film na 7
Indy_6

jeśli kreci się kamerami 3 d to efekt trójwymiarowy może wyjść całkiem nieźle ale jeśli je konwertowanie to 3d tak naprawdę jest wielkim g..ównem

StrawberryRose

Christopher Nolan czuje wstręt do technologii 3D. Caly film będzie nakręcony w technologii IMAX, w tej samej co kręcili "Mrocznego Rycerza".

StrawberryRose

zarzucisz lsd, grzybki, dxm lub cos innego to nie potrzebujesz 3d ;)

ocenił(a) film na 9
statnik

no nie do końca, filmu na który czekam sporo czasu za nic nie obejrzałbym pod wpływem drugsów bo średnio bym go rozumiał :P

ocenił(a) film na 8
StrawberryRose

Żadnego 3D

ocenił(a) film na 8
StrawberryRose

Wg mnie napis 3D przy tytule filmu źle się kojarzy. Każdy film, który ma 3D w tytule, jest g...wnem, Przynajmniej ostatnio tak jest.

ocenił(a) film na 8
Wooster

Bo są to filmy 2D konwertowane do 3D ;) Nie są kręcone kamerami takimi jak te do filmów typowo w 3D- kiedyś były takie krótkometrażowe filmy w Imaxie teraz nie wiem jak z tym jest bo od dawien dawna w Imaxie nie byłem ;) W każdym razie inna technologia produkcji i efekt jest jaki jest- jedynie niektóre elementy wylatujące z ekranu są dodawane komputerowo i dlatego obraz "wychodzi" przed ekran.

StrawberryRose

3d to chujnia nie wiem co Ty sobie dziecko wyobrażasz, to nie będzie avatar który ładnymi obrazkami ma przekupić cały film

ocenił(a) film na 9
artialpha

Tępy bucu, wypierdalaj z tekstami typu "dziecko", irytują już mnie ludzie Twojego pokroju, to że lubie 3d nie oznacza że jestem dzieckiem, poza tym nie lubie filmu avatar.
Jestem fanem wszelakich produkcji o superbohaterach i jak narazie oglądanie ich w 3d w kinach to dla mnie przyjemność.
A Ty Chcesz udowodnić jakim jesteś doświadczonym widzem o wyrafinowanym guście filmowym tym że krytykujesz 3d jednocześnie krytykując ludzi którzy lubią technologie 3D więc się nie dogadamy.
Tak poza tym to odpowiedź została już udzielona.