PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319410
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Czy wiadomo, czy ukaże się na dvd? Czy tylko na blu ray? Jakoś mimo rzekomego upadku dvd, ono wciąż dobrze się trzyma i ludzie je kupują...

ocenił(a) film na 8
szymon0018

To chyba jasne że i na DVD i na blu ray

ocenił(a) film na 8
tynarus120

No racze nie jasne...

ocenił(a) film na 7
szymon0018

przecież jeszcze filmy nowe wychodzą na DVD wiec raczej TDKR ukaże się na ten odtwarzacz a jeśli nie to będę zmuszony kupić blu ray tak czy później ponieważ za parę lat rynek DVD może upaść tak jak video

ocenił(a) film na 8
mrPARADOKS

Tak, dvd kiedyś upadnie i choć widać, że robią wszystko, żeby stało się to jak najszybciej, dvd wciąż mocno stoi. Wystarczy pójść do jakiegoś media markt np. - ludzie kupują dvd, wciąż jest mnóstwo dvd. Blu ray to takie coś dla tych, którzy mają pieniądze na taką rozrywkę ;0

szymon0018

Wyjdzie chociaż już warto się przesiadać bo to inne doznania.

neo_angin

Blu ray jest lepszy jakościowo w obrazie i dźwięku od dvd ale nie są to różnice takie aby nie oglądać dvd. Prawdą jest fakt że między
blu ray a dvd nie ma takiej przepaści jakościowej jaka była między dvd a vhs. Dużo zależy od TV i odtwarzacza blu ray. Na takim Sony Bravia z serii NX i odtwarzaczy blu ray yamaha film z dvd nie wygląda tak tragicznie jak się wydaje.

ocenił(a) film na 8
madmax707

Wiele zależy od tego jakim telewizorem ktoś dysponuje. Im więcej cali, tym bardziej DVD traci na jakości obrazu.

ocenił(a) film na 8
szymon0018

ale w ogole kto to juz o to pyta. do premiery jeszcze '100 lat' a juz sie kolega zastanawia na czym wyjdzie?
moim zdaniem dvd i blu ray

ocenił(a) film na 9
szymon0018

To ja powiem, ze BBeginsa sobie kupiłem na VHSie, wiec TDKR na pewno bedzie na DVD. ; p

ocenił(a) film na 8
Charism

Ja na razie nie zamierzam się przestawiać na blu raya ;) Dvd mi wystarcza.