PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319410
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

http://www.batcave.stopklatka.pl/index.php/2011/12/prezentacja-prologu-the-dark- knight-rises-dla-prasy-ju-8-grudnia/

mrPARADOKS

Ciekawe, czy to tylko amerykańska prasa, czy zagraniczna też ?

ocenił(a) film na 7
John_Shepard

ja się zastanawiam czy warto oglodać prolog czy poczekać do premiery

mrPARADOKS

Warto. Nie zdradzi on wiele tak jak ten z TDK.

mrPARADOKS

Myślisz, że będzie szybko w necie, w dobrej jakości, czy raczej nagrany kamerką w kinie ?

John_Shepard

Na pewno nie pojawi się oficjalnie, będzie tylko wersja nagrana z kina, w dodatku z IMAXa, czyli nie ogarną całego ekranu kamerą = jakość równie tragiczna jak tego z TDK.

neo_angin - a co takiego zdradzał prolog do TDK i skąd wiesz co zdradzi ten do TDKR? :P

Ja tam prolog (jako, że to oficjalny materiał od dystrybutora) mógłbym obejrzeć tylko w kinie. Ale do żadnego IMAXa (o ile w Polsce będzie puszczany) się nie wybieram. Uważam, że to bezsensowne oglądać 6 minut filmu, aby go dokończyć po 8 miesiącach. Wole poczekać do 19 grudnia, aż w sieci zadebiutuje oficjalny Trailer do filmu.

Juby_

Prolog do TDK - było to swoiste przedstawienie postaci Jokera. Wiele nie zdradzał, tylko w zasadzie kim jest Joker.

ocenił(a) film na 7
John_Shepard

tylko jak się oglądnie prolog to apatyt będzie wzrastał w miarę jedzenia raczej wole zaczekać do premiery

mrPARADOKS

Czuje bunt i zamieszki w kinach po prologu z żądaniem reszty filmu...latające krzesełka..IMAXy w ogniu itd
poroniony pomysł

zjadacz_filmow

Żądanie filmu jest trochę nie logiczne, wątpię by tak się stało :P

Juby_

Nic nie zdradzał. Po prostu źle stylistycznie napisałem. Ten do TDKR pewnie będzie podobnie tylko wprowadzał głównego villaina. Ogólnie na MI bym się wybrał, ale u nas prologu pewnie nie będzie.

ocenił(a) film na 8
mrPARADOKS

ma ktoś jakieś newsy na ten temat ?? dzisiaj odbył się już ten pokaz ??
są już jakieś pierwsze opinie ? wie ktoś coś na ten temat ? :)

ocenił(a) film na 8
rbk23

Dopiero o 19:30. Jest coś takiego jak różnica czasu, więc dopiero jutro (jeśli w ogóle) czegoś się dowiemy.